Ruxi, în lacrimi în finala „Bravo, ai stil!” Ce ținută a ales marea favorită?

Ultima actualizare:

Ruxi a avut o apariție de senzație în finala „Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul șapte, unde pornește ca favorită! Concurenta a smuls lacrimi din ochii juriului și ai colegelor și a impresionat prin ținuta purtată!

Ruxi, ținută impresionantă în marea finală "Bravo, ai stil! Celebrities!"  Sursa: Instagram
Ruxi, ținută impresionantă în marea finală "Bravo, ai stil! Celebrities!" Sursa: Instagram

Ruxi Opulenta a ales o ținută spectaculoasă în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ruxi este una dintre favoritele la Marele premiu în valoare de de 100.000 de lei și nu a dezămăgit nici în finală. Ruxi a îmbrăcat o ținută plină de culoare și accesorizată cu mare atenție.

Concurenta a ales o rochie într-o nuanță puternică de albastru marin, prinsă în jurul gâtului. Rochia, cu foarte mult volum, a fost accesorizată pe măsură, cu o bijuterie masivă pe care Ruxi a purtat-o pe cap.  Sandalele alese de Ruxi pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost simple, tot într-o nuanță de albastru și cu câteva detalii rotunde.

"Un băiat gay mi-a spus că a prins curaj când m-a privit"

Momentul lui Ruxi a fost unul care a smuls lacrimi. Aceasta a adus pe scenă prin vocea ei povestea unei femei, victime a violenței domestice, și a trecut de la râs la plâns, de la momentele comice la cele dramatice. La sfârșit, Ruxi a aruncat microfonul pe scenă.

Fericirea unei femei constă în educație, o femeie needucată nu poate fi fericită, e condusă de alții. Menirea mea în această competiție a fost să încurajez alți oameni, un băiat gay mi-a spus că a prins curaj când m-a privit”, a declarat Ruxi, imediat după momentul emoționant.

Maurice Munteanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei, care a obținut 5 pe linie de la juriu.

Doar două dintre ținutele sale nu mi s-au părut foarte bune, mi s-au părut doar bune! Din punct de vedere stilistic, ești cea mai bună concurentă!”, a spus Maurice Munteanu.

Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt cele cinci finaliste care se bat, în această seară, pe titlul de cea mai stilată vedetă din România. Câștigătoarea este aleasă de public, cele cinci concurente fiind votate prin SMS.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net