Ruxi, în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities! Prin ce dramă a trecut concurenta

Concurenta Ruxi s-a aflat în fața unui moment din sinceritate, într-un moment sensibil chiar înainte de marea finală a „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

ruxi jpg jpeg

Ruxi a povestit, într-o formă foarte emoționantă și plină de lacrimi, despre unul dintre visurile ei cele mai mari pe care-l are încă din copilărie, mai exact, acela de a fi un designer de modă și a face haine, dar nu a fost niciodată încurajată în această direcție.

Moment emoționant în timpul emisiunii

Chiar dacă aceasta a fost o persoană puternică pe tot parcursul emisiunii, aceasta a răbufnit în lacrimi la platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, de pe Kanal D, unde a povestit despre cel mai mare vis pe care aceasta l-a avut încă din copilărie.

Concurenta se află printre finalistele emisiunii, iar asta o face foarte mândră, mai ales că aceasta a reușit să ajungă până în acest punct. Aceasta a povestit că nu s-a putut bucura de semifinala emisiunii, deoarece era conștientă că o probă mult mai grea o va aștepta - finala.

"Eu sunt genul de om căruia îi vine greu să se bucure de momentul ăla de atunci cand știu că urmează ceva mai greu după câstigul ăla și atunci mă gândesc la ce urmează și vai ce vine.

M-a luat anxietatea când mă gândesc că vine Finala. Nu am putut să mă bucur de Semifinală din cauză că mă gandesc la Finală. De jumatate de an trăiesc pentru Bravo, ai stil! Viața mea a fost numai Bravo, ai stil! în ultimele 6 luni, nimic altceva în afară de dormit. Totul a fost Bravo, ai stil! M-am implicat foarte mult. Alegerea a fost a mea să mă implic. Am muncit foarte mult și sunt mândră de mine că am reușit să fac chestia asta.” , a spus Ruxi, conform wowbiz

Concurenta nu s-a exteriorizat despre visul ei

Ruxi și-a deschis sufletul în fața tuturor, iar în cadrul emisiunii de ieri, vedeta a povestit despre cel mai mare vis pe care l-a avut încă din copilărie, dar nimeni nu a vrut să o încurajeze să urmeze o carieră în domeniul modei. 

„Sunt foarte mândră când mă uit în spate și îmi aduc aminte de toate momentele și tot ce am muncit, da. M-am descoperit foarte mult pe partea asta stilistică și mereu mi-au placut hainele, dar niciodată n-a crezut nimeni în talentul meu. De mică voiam să fac asta, dar pe vremea noastră, nu exista că ai voie să visezi. Muzica era singurul lucru care mă scotea din vibe-ul ăla. Mă uitam la MTV și îmi dădea șansa să visez. Doamne, ce proastă sunt...pe vremea aia nu exista să vină cineva să te încurajeze. Desenam când eram mică, dar nu îi păsa nimănui. Îmi doresc să văd unde pot să duc în domeniul ăsta.”,  a mai spus Ruxi.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net