Mellina, eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Nu sunt supărată!”

Gală eliminatorie de sâmbătă seară, de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a mai făcut victimă. Cântăreața Mellina a ieșit din cursa pentru cea mai stilată vedetă din România. Parcursul Mellinei în competiția cu și despre stil de la Kanl D a fost unul sub așteptări!

Mellina nu a rezistat decât două luni la "Bravo, ai stiil! Celebrities!" Sursa: Instagram
Mellina nu a rezistat decât două luni la "Bravo, ai stiil! Celebrities!" Sursa: Instagram

În gala eliminatorie de sâmbătă seara, de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, multe concurente nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Nu mia puțin de patru concurente au ajuns în cursa spre eliminare, dar numai una a părăsit emisiunea. Este vorba despre cântăreața Mellina, care și-a luat „Adio!” cu părere de rău de la colegele de emisiune.

Ruxi Opulenta s-a clasat, ca de obicei, pe locul 1 la votul publicului și a câștigat și gala. Ruxi a avut imunitate și a votat-o spre eliminare pe Viviana Sposub, care s-a clasat pe locul doi.

La rândul ei, Viviana a votat-o pe Raluca Dumitru, cea care a luat două voturi spre eliminare, unul fiind și din partea Adinei Halas. Raluca Dumitru a pășit în fața juriului alături Mellina și Amna, ultimele clasate sâmbătă seară, 15 ianuarie, în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

Adina Halas a fost și ea nominalizată de către Bella Santiago, însă tot ea a fost și cea mai votată de către public din cele patru propuse spre eliminare, anunță wowbiz.ro.

"Am stat mai mult decât mă așteptam"

Cu un procentaj de doar 2.9%, Mellina a fost cea care a părăsit, sâmbătă seara, competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”

"C'est la vie. Nu este nicio problemă. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere.

Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic...O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început mi-a fost frică de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treabă. A fost o experiență deosebită. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebită", a spus Mellina, înainte să părăsească platoul emisunii de la Kanal D.

Mellina, alias Mădălina Dumitru, a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!” în noiembrie 2021 și nu a rezistat decât două luni. De altfel, și la ediția trecută de la Survivor România, difuzată la Kanal D, Mellina (34 de ani)nu a rezistat în competiție decât trei luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net