VIDEO Mellina şi Marius Crăciun, împreună și după «Survivor» Imagini tandre cu cei doi, în videoclipul solistei

Ultima actualizare:

    Mellina și Marius Crăciun, în videoclip
Mellina și Marius Crăciun, în videoclip

Au fost colegi de suferință în reality-show-ul „Survivor România”, de la Kanal D, şi s-a spus atunci că ar fi mai mult decât prieteni. Iată că acum Mellina şi Marius Crăciun vor apărea din nou în ipostaze tandre, de data aceasta în noul videoclip al solistei, la piesa „Fată dragă”.

"Să vă zic cum a început toată treaba cu prezența mea în clipul «Fată Dragă», împreuna cu Mellina. M-a sunat și m-a întrebat dacă aș vrea să filmez un clip pentru o piesă de-a ei pe care o va lansa curând. Mi-a explicat care este povestea piesei și cum vom filma. Fiind prieteni și colegi de suferință în reality-show-ul Survivor, am acceptat gândindu-mă că va fi ceva foarte tare și cred că și amuzant totodată să văd cum mă descurc în a filma atâtea scene și momente pentru un clip muzical. Mi s-a părut interesantă în primul rând povestea și ideea de a filma un clip ca personaj principal alături de Mellina, care este o cântăreață cunoscută. Venind ziua filmării, mă gândeam cum va decurge totul. Ne-am amuzat pe cinste, pentru că uneori ne bufnea râsul la cadrele cu momentele tandre, dar seriozitatea și-a spus cuvântul. Ne-am distrat, totul a fost foarte profi, iar echipa de filmare a fost incredibilă. M-am bucurat să am această experiență cu Mellina, pe care o consider o artistă foarte bună, implicată 100%, profi, amuzantă, rațională și foarte deschisă. Îi mulțumesc pentru că m-a ales ca partener și sper să va placă și vouă clipul și melodia”, spune Marius Crăciun.

Mellina: "Marius mi se pare un bărbat atrăgător"

Iată ce ne-a povestit Mellina: "În general piesele pe care le compun sunt trăiri personale, iar piesa “Fată Dragă” este un mesaj pentru mine că viața merge mai departe și devine infinit mai frumoasă, chiar și după mari dezamăgiri. Cu toții suferim, mai ales pe fondul iubirii și recunosc că am suferit decepții și nu mi-a fost bine, dar în ciuda acestui fapt, niciodată nu mi-am permis să îmi pun ziduri în fața iubirii doar din frica de suferință. L-am ales pe Marius să facă parte din clipul meu pentru că da, mi se pare un bărbat atrăgător, știam că mă pot baza pe el, e o persoană serioasă și implicată în ceea ce face. A fost foarte funny la clip «să ne iubim», pentru că eu îl văd că pe un frate mai mic, dar am reușit să fim profi (râde). Mulțumesc echipei! Fără oameni în jurul nostru nu putem face nimc. Vă mulțumesc vouă, celor care îmi ascultați muzică de aproape un deceniu!“.

Videoclipul a fost regizat de Octavian Lucian. Mellina a colaborat cu Mihai Cristian la chitară, iar de Mix/Master/Producție adițională s-a ocupat Bogdan Ioan (Box Studio). De machiajul actorilor s-a ocupat Cristina HLM, iar ținuta Mellinei a fost de la NymphaClothing. Videoclipul a fost filmat la Herghelia Balta Doamnei, iar alături de Mellina și Marius în videoclip mai apar Burtea Serena Maria și Dorai Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net