Amna, eliminată de la "Bravo, ai stil". Cine sunt concurentele care se vor lupta în finala din 5 februarie

Ultima actualizare:

Sezonul șapte al emisiunii "Bravo, ai stil" se apropie de final. Sâmbătă seara, 29 ianuarie, a avut loc semifinala competiției, iar una dintre concurente a fost eliminată. Cine sunt cele cinci rămase în concurs care se vor duela pentru premiul cel mare. 

AMNA a fost eliminată din competiție Sursă foto: KanalD
AMNA a fost eliminată din competiție Sursă foto: KanalD

Pe cinci februarie va avea loc finala emisiunii, iar doar cinci concurente se vor duela pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. În urma voturilor obținute în semifinala de sâmbătă seara, Amna și-a luat adio de la colegele sale și a fost nevoită să părăsească concursul. 

image

Viviana Sposub a obținut fără probleme locul în marea finală, căci ea conducea detașat în poreferințele juriului și avea cel mai mare număr de puncte primit din partea lor. Și Rux Opulenta s-a calificat cu lejeritate pentru că avea în palmares nu mai puțin de 24 de steluțe acumulate pe parcursul emisiunii. Duelul final s-a dat între Amna și Bella Santiago, iar Amna a fost nevoită să renunțe la concurs, după ce a acumulat doar 2,4 la sută din voturile telespectatorilor. 

„Intuiesc foarte multe lucruri in viata. Artistii au chestia asta mai dezvoltata, unii dintre ei. Bella, te iau in brate, succes! Eu vreau sa le multumesc celor din juriu. Au fost momente super grele, poate obositoare cand pici si zici nu, trebuie sa merg mai departe. Va multumesc ca m-ati lasat sa cant atat de mult! Mi-am dorit mult avand in vedere ca a fost perioada asta dubioasa cand nu am avut concerte, iar voi fetelor, sunteti foarte talentate si vreau sa tinem legatura!", a declarat AMNA atunci când a aflat rezultatele votului. 

Cum a reacționat Viviana Sposub când a aflat că s-a calificat în Marea FInală

Viviana Sposub a fost cuprinsă de emoții atunci când Ilinca Vandici i-a comunicat că obține un loc în marea finală fără să depindă de votul venit din partea telespectatorilor. Fosta prezentatoare a dezvăluit că, de-a lungul competiției, a trecut prin multe emoții. Copleșită de sentimente și fericită peste măsură, Viviana a declarat că aștepta cu nerăbdare să o sune pe mama da, dar și pe iubitul George Burcea pentru a le comunica vestea cea mare.

"Când mi-am dat seama că locul 1 mi-aduce locul în Finală, m-au năpădit toate amintirile. M-am gândit la toate momentele tensionate, frumoase, mi-a trecut așa toată experiență Bravo, ai stil! prin față ochilor și mi-au dat lacrimile deși nu am vrut să mai plâng. Nu am mai fost atât de fericită de foarte mult timp. Sunt finalista la Bravo, ai stil!. Abia aștept să îl sun pe George și pe mama”,a declarat Viviana Sposub. 

Lupta finala din data de 5 februarie se va avea loc între: Viviana Sposub, Rux Opulenta, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net