Brigitte, prima apariţie după ce s-a despărţit de Florin Pastramă

Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă (45 de ani) a fost prezentă la primul ei eveniment în calitate de femeie singură: vedeta a venit la petrecerea VIVA, care a avut loc în Bucureşti, joi seară (2 iunie), după ce s-a despărţit de soţul ei, Florin Pastramă. 

Brigitte a venit însoţită de fiica ei, Sara. Bruneta a purtat o rochie roz pal, cu un model floral, cu mâneci lungi şi închisă pe gât, dar scurtă şi cu volănaşe în partea de jos. Brigitte a ales să îşi lase părul negru liber, în bucle largi.

Sara a avut şi ea o rochiţă scurtă, cu volane în partea de jos, complet roz şi decolatată, iar în picioare a purtat o pereche de adidaşi. 

Brigitte şi Pastramă, divorţ după trei ani de căsnicie

Brigitte a încercat, pe cât a putut, să se distreze la petrecere, deşi trece prin clipe deloc uşoare. Ea şi Florin Pastramă au decis să divorţeze, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de brunetă, la evenimentul de joi, în exclusivitate pentru Click!. 

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte. 

Citeşte şi: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își spun adio? Bruneta îl acuză de violență: «Am ajuns să fiu batjocorită de el»

Decizia luată de Brigitte şi soţul ei vine după ce au fost de mai multe ori la un pas de divorţ şi au fost protagoniştii unor scene violente în public. Florin a fost agresiv, nu o dată, cu Brigitte şi a fost surprins chiar în parcarea unui supermaret, în timp ce o îmbrâncea pe soţia sa, în septembrie 2020. 

Brigitte şi Florin Pastramă
Brigitte şi Florin Pastramă

Deşi a vrut să se despartă la acel moment, Brigitte a decis, mai apoi, să îi mai dea o şansă lui Pastramă. Iată că cei doi nu au putut să treacă peste problemele lor, iar acum vor ajunge în faţa notarului. 

Brigitte, trei mariaje eşuate

Brigitte s-a căsătorit prima oară la 23 de ani, în 2000, cu omul de afacer Octavia Sfăt. Povestea lor nu a durat mult, pentru că bărbatul a murit în urma unui infarct. Din căsnicia cu Sfăt, Brigitte a rămas cu mai multe afaceri moştenire: un hotel, un restaurant, două cluburi şi două case. Ea are şi un copil cu regretatul om de afaceri, Robert, care nu avea nici trei ani când tatăl lui a murit. 

În 2006, ea a început o relaţie cu Ovidiu Torj, dar au divorţat în 2010, din cauza faptului că bărbatul era violent. Cu el, Brigitte a avut o fată, pe Sara, care are cum 15 ani. 

Relaţia care i-a adus faima lui Brigitte a fost cea cu Ilie Năstase. Bruneta şi fostul tenisman s-au căsătorit în 2013, dar nici acest mariaj nu a fost unul liniştit. Cei doi au avut numeroase certuri şi, într-un final, s-au despărţit în 2018.

Înainte de a începe relaţia cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la "Ferma", în 2019, Brigitte a avut o idilă cu omul de afaceri Corneliu Oană

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net