Brigitte divorţează de Florin Pastramă: „M-am săturat să trăiesc în scandaluri"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O nouă despărţire în lumea mondenă! Brigitte şi Florin Pastramă au decis să divorţeze, după trei ani de mariaj. Bruneta a dat vestea în exclusivitate pentru Click! şi a oferit detalii despre separarea lor.

Brigitte Pastramă a decis: va divorţa de soţul ei, Florin Pastramă. Vedeta a venit, joi seară, la un eveniment monden care s-a ţinut în Capitală fără bărbatul ei, iar atunci a dat vestea. Brigitte a declarat că nu mai vrea să trăiască în scandal şi că ea şi Florin vor divorţa la notar.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își spun adio? Bruneta îl acuză de violență: «Am ajuns să fiu batjocorită de el»

Au făcut nunta la patru luni de la debutul relaţiei

Florin şi Brigitte Pastramă, la nunta lor
Florin şi Brigitte Pastramă, la nunta lor

Brigitte şi Florin Pastramă au început o relaţie după ce au participat împreună la Ferma, emisiune de la Pro TV, în 2019. Relaţia a evoluat rapid, iar în mai 2019, după doar patru luni de idilă, cei doi au făcut o nuntă fastuoasă.

Citeşte şi: S-au încins! Brigitte Năstase și Florin Pastramă, gesturi interzise la “Ferma”

În ciuda declaraţiilor siropoase de iubire, lucrurile se pare că nu au fost chiar atât de frumoase între cei doi soţi. Florin a fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică, iar imagini în care părea că o agresează pe Brigitte au apărut în presă. 

Brigitte, agresată în plină stradă de Florin

Un prin astfel de incident a avut loc chiar în iulie 2020, în shaormeria pe care cei doi au avut-o împreună. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede cum Florin o apucă de ceafă pe Brigitte, o smuceşte, iar ea cade la pământ. 

Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket, din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020. Atunci, Florin ar fi îmbrâncit-o pe Brigitte şi apoi s-ar fi aplecat asupra ei. Atunci, Brigitte a vrut să divorţeze, dar s-a răzgândit. 

Momentul în care Brigitte a fost agresată de Florin, în plină stradă
Momentul în care Brigitte a fost agresată de Florin, în plină stradă

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", a declarat, la aceea vreme, Brigitte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net