S-au încins! Brigitte Năstase și Florin Pastramă, gesturi interzise la “Ferma”

image
Corneliu Oană a ieşit la mall cu Sara, fiica lui Brigitte

Scene fierbinţi la “Ferma”, în episodul care va fi difuzat în această seară (19 martie), la PRO TV. Craiul Florin Pastramă face din nou victime, iar de această dată se pare că îi cade în plasă Brigitte Năstase. Va urma o săptămână de foc pentru cei doi.

În reality-showul “Ferma”, de la Pro TV, s-ar părea că s-a instalat şi Cupidon printre concurenţi. După ce Vali Bărbulescu s-a arătat interesat de Otniela Sandu, Diana Belbiţă flirtează cu Marius Crăciun, iar Kamara i-a făcut avansuri Geaninei Ilieş, acum un nou cuplu pare că a luat avânt. Este vorba despre Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani), care înainte de a intra în Fermă s-au distrat şi chiar au făcut un vlog pentru Jorge, în care povesteau, în glumă, despre nuntă şi despre o relaţie. În Fermă, drumurile celor doi s-au despărţit, căci Florin a plecat alături de cinci colegi la Cabană, iar Brigitte a rămas în vilă. Dar iată că odată cu schimbările recente, când bandiţii au venit în casă, drumurile celor doi s-au reintersectat.

image
Florin Pastramă îi face masaj lui Brigittefoto: PRO TV

În prima noapte au dormit îmbrăţişaţi, apoi îi vei veţi vedea cum își fac masaj, își spun vorbe șoptite, se tachinează, își spală hainele reciproc, iar colegii din fermă sunt cu ochii pe ei! Cu toții simt tensiunea dintre cei doi, stau și analizează, însă rămâne de văzut cum se va dezvolta relaţia dintre ei.

image
Florin Pastramă îi face masaj lui Brigitte

Şi-au lăsat partenerii şi au intrat în “Ferma”

S-ar părea că Florin Pastramă nu mai are iubită, căci de când a intart în “Ferma” s-a apucat de cucerit colegele, iar iubita sa, Raluca Podea, l-ar fi părăsit. “Aş fi vrut ca povestea asta, pe care o aveam de doi ani cu Florin, să meargă, dar nu îmi mai trebuie. Eu înţeleg că are un contract, dar nimeni nu cred că e nebun să te pună să faci ceva din ceea ce tu nu vrei. Nu vreau să mai aud de el. Nu există cale de împăcare", a declarat Raluca Podea pentru Click!

image
Corneliu Oană a ieşit la mall cu Sara, fiica lui Brigittefotografii: Mihai Ionescu

Cât despre Brigitte şi Corneliu Oană (34 de ani), acesta din urmă îşi aşteaptă încă iubita şi se ocupă exemplar de treburile casnice. Este și mamă și tată pentru cei doi copii ai vedetei și se ocupă și de afaceri. Corneliu a fost surprins de fotoreporterii Click!, în timp ce o răsfață pe fiica vitregă, după orele de școală. E atât de grijuliu de parcă ar fi propria fiică.

Citeşte şi:

Ferma 2019. Florin Pastramă, părăsit de iubită de când apare la tv: «Te naşti singur, mori singur!»

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
image png
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
reactor nuclear jpg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif