Brigitte Pastramă, la cumpărături într-o ținută de zeci de mii de euro

Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă se pregătește să sărbătorească 42 de ani cu stil. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost suprinsă la cumpărături de fotoreporterii Click! într-o ipostază care amintește de vremurile de glorie din timpul căsniciei cu fostul mare tenismen.

image

Cu siguranță, Brigitte a moștenit, din căsnicia ei cu Ilie Năstase nu doar o afacere care a ajutat-o să iasă la liman într-o perioadă complicată, în care a intrat în vizorul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice pentru comercializarea de măști de protecție false. Se pare că frumoasa brunetă a plecat din vila lui Năstase și cu colecția de blănuri. Nu mai face furori cu ele la evenimente cu ștaif, ca pe vremuri, dar asta nu înseamnă că nu poate arăta ca scoasă din cutie la o banală deplasare la cumpărături.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Brigitte, împreună cu actualul ei soț, Florin Pastramă, la cumpărături. Cu măști de protecție simple pe față, cei doi au încărcat cumpărăturile în bolidul lor de lux. Câteva articole pentru casă, nimic special, sau, oricum, nimic care să atragă atenția mai mult decât ținuta vedetei.

Cunoscătorii probabil că ar pierde șirul miilor de euro care se află în spatele hainelor și accesoriilor afișate de Brigitte. Haină de blană de chinchilla, cizme înalte Gucci și geantă Hermes Birkin.

Ca să vă faceți o idee, hainele de chinchilla sunt cele mai fine din întreaga industrie a blănurilor, iar un model ca acela purtat de Brigitte, cu o lungime până în zona genunchilor, poate sări lejer de 7.000 de euro. Blănurile de chinchilla sunt purtate de membrii caseor regale, de artiști și celebrități, ca semn al luxului și al eleganței.

Cizmele Gucci, înalte, cu logo-ul la vedere, costă și ele în jur de 1.500 de euro, iar o geantă Hermes Birkin de genul celei afișate de fosta soție a lui Ilie Năstase poate costa și 20.000 de euro.

Brigitte, colecționară de blănuri în epoca Ilie Năstase

Iar Brigitte ascunde în dulapul ei multe comori de felul acesta. Pe vremea când era cu Ilie Năstase, fostul tenismen o răsfăța cu haine și accesorii inaccesibile oamenilor de rând. Prima haină de blană a primit-o de la Ilie în 2011, un model din vizon, de 3.500 de euro. De-a lungul timpului, Brigitte s-a mai afișat cu o altă haină de vizon, în valoare de 3.000 de euro, și cu una de zibelină, care poate ajunge și la 5.000 de euro.

Florin Pastramă a încercat să țină și el pasul cu eleganta lui soție, alegând un o haină din stofă camel, jeanși negri și pantofi sport.

Brigitte și Florin Pastramă, cercetați pentru comercializarea de măști false

Brigitte și Florin Pastramă au intrat în vizorul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, în vara anului trecut, după ce ar fi comercializat, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

La vremea respectivă, cei doi au fost duși la audieri, iar reprezentanții casei de modă Louis Vuitton solicită daune și sunt deciși să își facă dreptate în instanță.

'Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit.

Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a declarat recent Brigitte Pastramă la Antena Stars.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net