Brigitte l-a făcut bărbat de casă pe Pastramă! Florin a făcut un gest rușinos la cumpărături

Ultima actualizare:

Brigitte Năstase l-a pus cu botul pe labe pe soțul ei, Florin Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un ajutor de nădejde în persoana soțului ei, care o ajută acum atât la treburile casnice, cât și la cumpărături. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Florin la cumpărături.

Florin Pastramă, surprins la cumpărături. Fotografii: BLITZ
Florin Pastramă, surprins la cumpărături. Fotografii: BLITZ

Florin Pastramă (43 ani) este acum omul de bază al Brigittei. Acesta este văzut aproape zilnic, la cumpărături, și o ajută pe vedetă la treburi prin casă. El a fost surprins, zilele trecute, de către fotoreporterii Click!, în timp ce făcea cumpărături pentru casă, de la un hypermarket din Nordul Capitalei. Bărbatul a ieșit tacticos din magazin cu un coș și se oprește cu el în spatele mașinii sale, care se afla în parcare. Pastramă era îmbrăcat lejer cu blugi și o bluză de culoare închisă. El a așezat pe rând cumpărăturile, în portbagajul mașinii, apoi a pornit spre casă. Printre lucrurile pe care le-a achiziționat de la supermarket s-au numărat: cașcaval, brânză și măsline, dar și detergenți de vase.

Cu aproape un an de zile în urmă, Brigitte se văita că Florin nu o ajută la treburile casnice, și chiar a fost și motiv de scandal între ei, mai ales că bărbatul nici nu mai dădea pe acasă. La momentul respectiv, Brigitte a explicat de la ce a pornit scandalul dintre ei, dar și care a fost motivul mutării lui din casă. Se pare că totul a pornit de la câteva discuții pe tema unor renovări din casă, la care Florin nu a participat.

Decizia cea mai importantă pentru mine e mama mea care e în spital. Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital. Am o singură mamă, tatăl meu a murit. Am doi ani de zile cu tine, eu vreodată ți-am întors cuvântul? Nu am tras cu tine la aceeași căruță? Brigitte, gândește-te că e un Dumnezeu sus! Nu ți-e rușine, măi Brigitte?”, spunea atunci, Florin Pastramă.

A lăsat căruciorul de cumpărături în parcare

Într-o altă zi, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Pastramă din nou la cumpărături, însă de data aceasta la un magazin de mobilă, din Nordul Capitalei. La final, bărbatul a făcut un gest care nu-l cinstește deloc. A abandonat căruciorul de cumpărături în parcare, după ce a plecat cu mașina, fără să îl ducă în locul special amenajat, de unde l-a luat. Florin Pastramă a demarat și s-a îndreptat spre locul de joacă pe care Brigitte îl deține, în Capitală.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la "Ferma vedetelor"

Brigitte este un adevărat personaj și, se poate spune că avut o viață de telenovelă. A devenit cunoscută ca manechin, mai ales după ce a câștigat ”Top Model România” și ”Top Model of the World”. Brigitte a mai avut trei căsnicii. Până să-l întâlnească pe Florin Pastramă, Brigitte a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase. Bruneta a fost mereu în atenția presei, de multe ori din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă

Viața ei a fost un montagne russe și toată lumea credea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea liniștea în brațele lui Florin Pastramă. Pe Florin l-a cunoscut la „Ferma 2019”, unde și-au unit destinele. Au intrat în competiția de la ProTV logodiți cu alte persoane și au ieșit împreună. A urmat o nuntă fastuoasă, iar Brigitte declara atunci că nu-și dorește nimic altceva decât să-l facă pe Florin tată.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net