Brigitte Pastramă păstrează și acum cea mai de preț bijuterie de la Ilie Năstase

Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să plece din țară peste câteva zile. Dar nu într-o vacanță exotică, ci cu animalul de companie la un concurs canin care se tine în Ungaria. Este vorba despre Jo, un Samoyed winter queen, primit de brunetă cadou de la Ilie Năstase, în urmă cu cinci ani, care l-a costat 1500 de euro pe fostul tenismen, la vremea respectivă. 

image

În 2016, în urma unei  discuții aprinse, Ilie Năstase i-a făcut lui Brigitte un cadou special de împăcare. Nu bijuterii, ci un câine cu pedigree rasa Samoyed Winter Queen. Un căţel de talie medie, cu blană pufoasă, jucăuș pe măsură, care a costat 1500 de euro. Acum, Jo are cinci ani și este un exemplar superb, iar Brigitte și actualul soț se ocupă exemplar de el. Acum se pregătesc să meargă cu Jo la un concurs canin în Ungaria, la Budapesta. 

Jo nu este un cățel ieftin. Brigitte are cheltuieli mari lunare

„Da, ne pregătim pe data de 30 decembrie să mergem în Ungaria la un concurs cu Jo. Am fost în România la toate concursurile, am fost în Grecia, iar acesta la care vom merge este cel mai mare. Mai e unul mondial, în Anglia și este cel mai tare, vom vedea dacă mergem. E un exemplar foarte reușit, a câștigat CACIB-uri,  titluri precum "cel mai frumos mascul", a declarat Brgitte Pastramă, pentru Click!

image

„Mâncarea lui, vaccinurile, întreținerea la salon sunt costisitoare. Cele mai mari cheltuieli sunt la concursuri. Întreținere, antrenamentul mă costa 600 de lei pe lună, 600 de euro testele de displazie făcute în Serbia, participarea la concurs  este de 200 de euro, plus cheltuilelie noastre cu hotel. Nu e deloc ușor, dar ne și place. Nu am apucat să mă ocup de el cum trebuie, că am fost cu divorțul de Ilie, cu "Ferma", abia după m-am ocupat" a mai spus Brigitte, care peste două săptămâni se pregătește de concurs.  

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net