Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Danielei Gyorfi

Ultima actualizare:

    Daniela Gyorfi și George Tal au dus-o pe fiica lor la o petrecere de CrăciunFoto: Instagram
Daniela Gyorfi și George Tal au dus-o pe fiica lor la o petrecere de CrăciunFoto: Instagram

Maria (10 ani), fetița Danielei Gyorfi (53 de ani) s-a transformat într-o domnișoară superbă! Ea a fost prezentă alături de mama sa la evenimentul de Crăciun organizat de Oana Roman pentru Brigitte și Florin Pastramă. La petrecere au participat mai multe vedete și copiii lor. Spre bucuria micuților, la eveniment a venit și Moș Crăciun, alături de care copiii și părinții lor au cântat colinde de Crăciun și au făcut poze. 

Daniela Gyorfi și fiica ei se înțeleg de minune! Cele două s-au asortat pentru acest eveniment și au arătat adorabil. Daniela Gyorfi a publicat mai multe fotografii simpatice alături de Maria și George Tal, iubitul ei și tatăl fetiței. Micuța Maria, care în două luni împlinește 11 anișori, a fost toată un zâmbet la evenimentul magic.


    Maria a fost alături de părinții ei la petrecerea copiiilor, organizată de Oana RomanFoto: Instagram
Maria a fost alături de părinții ei la petrecerea copiiilor, organizată de Oana RomanFoto: Instagram

Puștoaica a moștenit frumusețea de la mama ei și s-a transformat într-o adevărată domnișoară în ultimul timp. La fel ca mama ei, Maria este cochetă și îi plac hainele și accesoriile. Ambele au venit îmbrăcate într-un compleu bej format din bluză și pantalon, iar Maria a avut o vestuță leopard print din blăniță. Desigur, la fel ca ceilalți copii prezenți la petrecerea de Crăciun a oanei Roman, fata Danielei Gyorfi a plecat acasă cu un cadou de la Moș Crăciun.


    George Tal, Daniela Gyorfi, Maria și Florin PatramăFoto: Instagram
George Tal, Daniela Gyorfi, Maria și Florin PatramăFoto: Instagram

Daniela Gyorfi a devenit mamă după 40 de ani

Daniela Gyorfi a fost una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care au devenit mame mai târziu. Artista a adus-o pe lume pe fiica ei la vârsta de 42 de ani. Ea și tatăl copilului ei, George Tal, nu sunt căsătoriți deși se iubesc de mai bine de 15 ani. Artista a mărturisit recent că Maria știe că părinții ei nu sunt căsătoriți și că i-a explicat că ei sunt o familie și că nu actul în sine îi leagă. Cântăreața a afirmat că nu se gândește la căsătorie, pentru că relația ei cu George Tal este un puternică și fără să o oficializeze în fața ofițerului de stare civilă.

«Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate.  Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți! George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important», a declarat Daniela Gyorfi în presă, în urmă cu câteva luni.

Citește și

EXCLUSIV! Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 €

Daniela Gyorfi, experiențe paranormale în propria casă: “Eu sunt cea care nu las spiritul mamei să plece“

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net