VIDEO Brigitte Pastramă a băgat 15.000 de euro în Atelierul lui Moș Crăciun. Cât costă să te întâlnești cu Moșul

Ultima actualizare:

    Brigitte și Florin Pastramăfoto: Instagram
Brigitte și Florin Pastramăfoto: Instagram

În spiritul sărbătorilor de iarnă, pentru bucuria părinților și a copiilor, Brigitte Pastramă a creat un spațiu de basm la centrul ei de evenimente, din Pipera. Se numește Atelierul lui Moș Crăciun și are decoruri superbe și peisaje ca în cărțile de povești.

Cinci brazi de peste doi metri fiecare, un urs polar imens, un ren care trage de o sanie adevărată, elfi, celebrul personaj Spărgătorul de nuci, scaunul lui Mos Crăciun, poleit cu foiță aur, și un Moș Crăciun superb, toate de dimensiuni reale, fac parte din decorul de la Magic Castle. Majoritatea obiectelor au fost comandate din Anglia, iar o sanie veche de o sută de ani a fost adusă dintr-o localitate din Sibiu și a costat 1.000 de euro. Tot decorul de vis a costat 15.000 de euro, iar părinții își pot aduce copiii în acest loc pentru întâlnirea cu Moș Crăciun.

"Este un proiect foarte frumos, gândit pentru părinții care vin cu copiii lor sau pentru școli. Programul Atelierului lui Moș Crăciun este de la ora 16, până la ora 21. Vor fi serviți cu ceai și turtă dulce și se vor putea bucura de un program interactiv alături de Moș Crăciun și spiridușii lui. Părinții vin cu cadourile, scrisorile, iar Moșul se va ocupa să le ofere darurile, să citească împreună scrisoarea și să recite poezii. Chiar va fi o adevărată bucurie", a povestit Brigitte, pentru Click!. Pentru a avea acces la Atelierul lui Moș Crăciun, persoanele doritoare trebuie să plătească o taxă, în fucnție de timpul dorit: 20 de minute la Atelierul lui Moș Crăciun costă 200 de lei, 30 de minute costă 250 de lei, iar o oră, 400 de lei. Brigitte speră să-și scoată investiția abia anul viitor, însă este fericită că poate aduce o bucurie atât unui copil, cât și părintelui său.

Citește și:

O scrisoare adresată lui Moş Crăciun în anii '30, descoperită de arheologi. Cum arată și ce scrie în ea

Brigitte Pastramă: „Toate business-urile mele s-au dus în cap”. Și-a concediat menajera, ca să facă economii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net