Replica lui Brigitte Năstase după ce mama lui Pastramă a zis că nu o vrea de noră

Florin Pastramă și iubita lui mamă
Florin Pastramă și iubita lui mamă

Brigitte Năstase (42 de ani), iubita lui Florin Pastramă (40 de ani), îi dă replica viitoarei soacre după ce aceasta a spus la reality-show-ul „Ferma – Un nou început” (PRO TV) că nu o vrea de noră. Brigitte a spus pentru Click.ro că a fost șocată de ce a văzut la PRO TV și că a plâns, iar în aceste zile urmează decizia finală în relația ei cu Pastramă.

Click.ro: Brigitte, te felicităm că ai ieşit din „Fermă” şi că ai reuşit să fii una dintre cocurentele corecte de acolo…

Brigitte Năstase: Vă mulţumesc pentru compliment! Nu am fost făţarnică. Am văzut secvenţe din emisiune în care eram catalogată astfel de mulţi colegi care spuneau ceva la testimoniale (interviuri - n.r.) şi în faţă cu totul altceva. Am fost şocată de unii colegi de-ai mei pe care îi consideram OK. Prefer să spun omului în faţă ce gândesc despre el decât să strâng din dinţi și să par diplomată. Sunt ceea ce sunt - un om cu bune şi cu rele, care atunci când râde, râde, când plânge, plânge.

Brigitte Năstase: "Am făcut cancer pentru că nu îmi exteriorizam sentimentele"

Eşti genul care nu ţii în tine...

Când mă deranjează ceva, spun sau pur şi simplu arăt. Am învăţat să mă exteriorizez şi să nu-mi ascund sentimentele, mai ales cele de răbufnire, de acum trei ani, când am fost diagnosticată cu trei tumori care mi-ar fi îmbolnăvit tot organismul şi ar fi răspândit cancerul. Specialistul din Austria care s-a ocupat de mine mi-a spus că am ţinut foarte mult în mine şi că nu am scos în exterior ce simţeam, iar asta a dus la cancer. Aceste boli se fac şi pentru că oamenii nu se exteriorizează. Din acel moment am spus că nu mai vreau să ţin în mine, să mă îmbolnăvesc.

Îl vei ajuta pe Kamara cu bani pentru micuţul Leon, care are nevoie de tratament?

Câţiva colegi din „Fermă” mi-au spus despre Kamara că se foloseste de fiul lui, Leon, şi că nu-l creşte el. Mi s-a părut un tip deschis şi cu care ai ce vorbi. Când am ieșit, pentru că îmi era dor de foştii colegi, l-am sunat. Atunci am auzit un gângurit de copil, iar atunci l-am întrebat cine e. L-am cunoscut pe Leon, m-am simţit vinovată că am aplecat urechea la ce mi s-a spus. Nu vreţi să ştiţi ce a fost în sufletul meu, că am gândit şi că am fost aşa de nedreaptă. I-am spus că nu ştiu câte lucruri voi face pentru el, dar că îl voi susţine pentru a se vindeca Leon. Nu sunt foarte bogată, am trecut printr-un divorţ şi da, îl voi ajuta pe Leon şi voi discuta cu Florin despre acest lucru. Operațiile vor costa 50.000 de euro, cât premiul de la „Ferma”.


    Florin Pastramă și iubita lui mamăfoto: arhivă personală
Florin Pastramă și iubita lui mamăfoto: arhivă personală

Cum stau lucrurile între tine şi Florin Pastramă?    

Am plâns când am văzut ce a spus despre mine mama lui Pastramă în emisiune. Timpul va arăta cum se vor aşeza lucrurile între noi. Viaţa merge înainte, aştept să se clarifice toate, am discutat şi cu mama lui. Aş vrea să discutăm toţi şi săptămâna viitoare (aceasta - n.r.) vom lua o hotârâre pe care o vom comunica tuturor.

Mama lui Florin Pastramă o voia pe Otniela în locul lui Brigitte

Mihaela Rădulescu, gazda de la „Ferma”, i-a dat marea veste mamei lui Florin Pastramă: „Ce facem, doamnă, că a cerut-o de soție pe Brigitte? Se însoară!”. Doamna Pastramă a fost surprinsă de veste: „Păi aia (Brigitte – n.r.) e noră pentru mine?! Eu am crezut că o ia (de soție – n.r.) pe Otniela!”. Reacția mamei lui Pastramă i-a făcut pe toți concurenții să râdă. Florin a încercat să repare lucrurile cu o replică deloc pe gustul lui Brigitte care s-a simțit renegată de iubit: „E o glumă, mamă, e o glumă!”.

Citește și:

Brigitte şi Florin Pastramă, cu actele la Primărie. Cei doi sunt foarte hotărâți să devină soț și soție

EXCLUSIV Dovada că Brigitte și Pastramă sunt iubiți și după "Fermă". Ce gest au făcut pentru Kamara

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg