Brigitte, agresată de Pastramă la shaormerie. A apucat-o de ceafă și a pus-o la pământ

Ultima actualizare:
Brigitte Pastramă, agresată de soț
Brigitte Pastramă, agresată de soț

Scene uluitoare, surprinse de camerele de luat vederi din shaormeria pe care o deține Brigitte Pastramă, au ieșit la iveală. Fosta soție a lui Ilie Năstase și actualul ei soț, Florin Pastramă, au avut parte de o discuție mai aprinsă, care s-a continuat într-o notă violentă din partea lui. El a apucat-o de ceafă, a smucit-o, iar ea, de frică,, s-a lăsat la pământ.

Deși nu și-au dorit ca imaginile să ajungă pe mâinile presei, iată că le-a fost imposibil să ascundă un astfel de scandal. Înregistrările camerelor de luat vederi au surprins un moment tensionat și violent între soții Pastramă, victima fiind Brigitte.


    Brigitte Pastramă, agresată de soțFoto CanCan.ro
Brigitte Pastramă, agresată de soțFoto CanCan.ro

După un conflict verbal, Florin a recurs la o atitudine agresivă, înșfăcând-o pe Brigitte, apucând-o de ceafă într-un mod violent, reproşându-i diverse lucruri. 


    Foto CanCan.ro
Foto CanCan.ro

De teamă, Brigitte s-a lăsat la pământ, sperând că soțul se va tempera. Însă acest lucru nu a ajutat-o prea mult, deoarece chiar și atunci când ea s-a așezat pe podea pentru a scăpa din mâinile sale, Florin Pastramă a continuat să o dojenească într-un mod destul de violent, așa cum se arată în filmulețul publicat de cancan.ro


    Foto CanCan.ro
Foto CanCan.ro

La un moment dat, în bucătăria shaormeriei, unde s-a petrecut actul violent, a intrat o apropiată a cuplului, care a încercat să liniștească apele. Însă a fost în zadar pentru Florin, care și-a pierdut cumpătul și i-a poruncit să plece, semn că tensiunea dintre el și soția lui nu era nici pe departe spre finalizare. Cei doi au țipat unul la celălat. Furia s-a putut citi cu ușurință pe chipul soțului, cu care Brigitte s-a cunoscut în cadrul emisiunii «Ferma» de la ProTv.


    Foto CanCan.ro
Foto CanCan.ro

Brigitte Pastramă, în scandaluri cu fiul ei, Robert Sfăt

Situația inflamată dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt (19 ani), se tranșează și pe micul ecran, nu doar la Poliție. Invitat la Xtra Night Show (Antena 1), Robert a spus versiunea lui despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a se calma spiritele la locuința mamei sale. Fiul în vârstă de 19 ani al timișorencei susține că nu a sărit să-și bată mama și spune că agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi atins și pe Florin Pastramă. Robert Sfăt a povestit la Xtra Night Show că a fost scos din casă în toiul nopții și că doi dintre amicii lui au fost sechestrați în casă, timp în care mama lui îi aștepta pe polițiști să vină și să caute droguri în casă. Tânărul susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate de ea.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Robert lasă de înțeles că toți bărbații din viața mamei sale au avut de gestionat agresivitatea acesteia. "Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde”, a declarat fiul lui Brigitte pentru Impact.ro. Tânărul a mai adăugat faptul că își iubește mama, dar este greu ca ei să aibă o legătură apropiată, ținând cont de faptul că, până la 14 ani, el a fost crescut de bunici. De altfel, el susține că nu are nimic de împărțit cu nici unul dintre bărbații lui Brigitte, nici măcar cu Pastramă: ”Ce să am cu el? Credeți că el are o viață ușoară? O să o ia și el razna, săracul. Dar care dintre foștii soți ai mamei au dus o viața liniștită lângă ea?”, a mai spus Robert pentru sursa mai sus menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net