Brigitte Pastramă, în cei mai mulați colanți! Cum a fost surprinsă pe stradă

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși de către fotoreporterii Click! în oraș, într-un centru comercial, după o sesiune de cumpărături. Iată în ce ținută a ales să meargă la shopping!

Brigitte Pastramă, la shopping într-o pereche mulată de colanți Foto: Instagram
Brigitte Pastramă, la shopping într-o pereche mulată de colanți Foto: Instagram

Se pare că Brigitte vrea să fie îmbrăcată pe gustul ei chiar și pentru o banală ieșire la shopping, așadar a ales să poarte o pereche strâmtă de colanți, în detrimentul unor pantaloni mai lejeri.

Brigitte Pastramă, surprinsă la cumpărături într-o pereche de colanți mulați

Împreună cu partenerul ei, Florin Pastramă, Brigitte a mers la mall să ridice de la un service dintr-un spațiu comercial un aspirator care a fost dus la reparat în urmă cu ceva vreme. Fosta soție a lui Ilie Năstase a atras atenția cu ținuta sa, după ce a optat pentru o pereche de colanți mulați pe corp, ce păreau a fi dintr-un material ce imită latexul.

Brigitte și-a lăsat partenerul să care cutia în care era împachetat aspiratorul, în timp ce ea și-a „etalat” ținuta prin parcarea mall-ului. Perechea de colanți a fost asortată cu un pulover semnat de casa de modă Gucci, în timp ce poșeta părea să fie Hermes. În ceea ce privește încălțările, aceasta a optat pentru o pereche de botine cu toc mic, negre cu șireturi albe, și o jachetă de blană în două culori.

De remarcat a fost și faptul că atât ea, cât și soțul ei, au ales să poarte în prezent măști de protecție clasice, chirurgicale. Asta după ce au avut probleme cu legea în urma purtării unor măști care aveau logo-ul unor brand-uri celebre, dar care însă erau fake, fără ca firma respectivă să le fabrice. Așadar, cei doi au renunțat la măștile respective, după ce au fost dați în judecată.

Brigitte Pastramă și „dosarul măștilor”

Brigitte Pastramă a fost acuzată că a și vândut măști de protecție ce se doreau a fi „de lux”, acestea având inscripționat logo-ul celebrei casei de modă Louis Vouitton.

Fostei soții a lui Ilie Năstase i-a fost deschis un dosar în vara lui 2021, după ce a comercializat pe piața din România mai multe astfel de produse. Aceasta a fost dată în judecată chiar de casa de modă, reprezentanții de la Louis Vuitton cerând despăgubiri pentru folosirea logo-ului fără permisiunea lor. 

image

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net