Brigitte și Florin Pastramă, la sală în pantaloni scurți pe un ger de crapă pietrele

Silueta subțire cu sacrificii se obține. Pe un frig de nu l-ai fi scos afară nici pe cel mai aprig dușman al tău, Brigitte și Florin Pastramă s-au dus la sală, iar soțul focoasei brunete purta doar o pereche de pantaloni scurți.

Brigitte și Florin Pastramă nu pot sta despărțiți nici la sala de fitness. Foto: Click!
Brigitte și Florin Pastramă nu pot sta despărțiți nici la sala de fitness. Foto: Click!

Se pare că nimic nu-i poate ține pe Brigitte și pe Florin Pastramă departe de sala de fitness. Cei doi au înfruntat cu stoicism frigul de la mijlocul lunii ianuarie pentru o vizită la o sală de sport din Pipera.

Cei doi și-au lăsat bolidul de lux undeva în apropierea intrării, așa că nu și-au bătut prea mult capul să se înfofolească, în ciuda faptului că afară erau -5 grade Celsius.

Cel mai probabil Brigitte și Florin erau bine încălziți după ora de exerciții, așa că n-au făcut decât tragă peste echipamentul de sport o geacă groasă și au ieșit să înfrunte curajoși gerul de afară. Brigitte a ales o pufoaică gri metalizat cu gluga mărginită cu o bordură din blană albă, ceea ce ne face să credem că nu a suferit prea mult de frig.

Soțul ei însă a ieșit din sală mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat, în pantalonii scurți și tricoul cu care s-a antrenat, peste care și-a pus o geacă ușoară, până în talie, pe care nu și-a mai bătut capul s-o închidă.

Brigitte și Florin Pastramă au ignorat regulile legate de masca de protecție

Brigitte și Florin au fost la fel de relaxați și în ceea ce privește regulile impuse de autorități pentru a limita răspândirea coronavirusului în valul 5 al pandemiei. Deși guvernanții au anunțat clar că în spațiile publice sunt admise doar măștile chirurgicale și FFP2, purtate în așa fel încât să acopere nasul și gura, Brigitte a ales o mască din plastic transparent, iar soțul ei a ales o mască regulamentară, pe care a purtat-o însă exact așa cum nu trebuie, sub nas.

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă, probleme cu afacerile în pandemie

Brigitte și Florin Pastramă au avut de suferit mult din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au fost nevoiți să renunțe la shormeria pe care abia o deschiseseră, s-au implicat în importul de măști de protecție, dar s-au ales cu dosar penal din cauza produselor contrafăcute.

Singura afacere care i-a ajutat pe cei doi să iasă la liman a fost clubul de joacă pe care Brigitte l-a primit după divorțul de Ilie Năstase.

Chiar dacă l-au ținut închis ori de câte ori autoritățile au restricționat accesul în cluburi și restaurante, atunci când au deschis, locul a produs bani pentru familia Pastramă.

E drept că Brigitte s-a și implicat și a reușit să-l aducă la un nivel foarte ridicat din punctul de vedere al dotărilor.

Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem să investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari”, a declarat la un moment dat Brigitte, pentru Click!

Brigitte a comandat tocmai din Dubai niște roboți tigri și urși panda, în care a investit o groază de bani.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85.000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a adăugat Brigitte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net