VIDEO Brigitte Pastramă, ceartă-monstru cu fiul ei! Robert a vrut să își scuipe mama și să o dea afară din apartament

Ultima actualizare:

    Brigitte Pastramă, din nou în scandal cu fiul ei, RobertFoto: Arhivă personală
Brigitte Pastramă, din nou în scandal cu fiul ei, RobertFoto: Arhivă personală

Brigitte Pastramă și fiul ei cel mare, Robert, alintat Roby de familie și apropiați, sunt din nou „la cuțite”. Cei doi nu par să ajungă la un numitor comun, având tot felul de divergențe de-a lungul timpului, însă acum iar s-a sărit calul, după ce fiul ei i-a „devastat” apartamentul, spune ea.

Brigitte Pastramă i-a cumpărat fiului ei Robert un apartament, însă dacă înainte regula spunea că „nemulțumitului i se ia darul”, iată că acum aceasta s-a transformat în distrugerea „darului”. Brigitte a cedat nervos când, în timpul emisiunii sale de la Antena Stars, a intrat în locuința cumpărată fiului ei și a constatat că băiatul i-a făcut o transformare totală. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase a investit în jur de 30.000 de euro în apartamentul cu pricina, doar ca să constate ulterior că pereții au fost  desenați cu graffiti și că Roby nu a întreținut deloc imobilul oferit în dar.

Brigitte își acuză fiul că i-a vandalizat apartamentul

În emisiunea „Brigitte & Pastramă”, Brigitte le-a arătat telespectatorilor cum arată în prezent locuința pe care i-o făcuse cadou băiatului ei.  Când a ajuns și Roby acasă, o ceartă de amploare s-a iscat între cei doi.

„Nu pot să cred! Îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag  câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (..)

Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a spus Brigitte, în emisiune.

De asemenea, Brigitte Pastramă a dezvăluit că fiul ei a venit recent și a făcut scandal la biserica la care ea merge. „Să-i dau șansă să ce? A venit la biserică și s-a luat de pastori. M-am săturat. Mă face de râs peste tot”, a continuat ea.„Nu mă așteptam să îmi facă așa ceva și să fie atât de lipsit de respect. I-am dat apartamentul de la etajul 1, apoi i-am dat restaurantul unde am băgat toți banii. Eu am investit în acel restaurant peste 70.000 de euro. Nu o să-l iert prea curând, chiar dacă e copilul meu”, a mai spus Brigitte.

Discuțiile au degenerat când a apărut în peisaj și Robert, care era cât pe ce să o scuipe pe mama sa, moment în care Florin Pastramă a intervenit. Ulterior, Roby a vrut să o dea afară pe mama lui din apartament. Băiatul spune că acesta este studio-ul lui unde vrea să facă muzică și își acuză mama, la rândul său, de rele tratamente. 

„Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată. Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât”, a țipat și Robert.

„Ți-ai bătut joc de mine! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?! (..) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Dacă e copilul meu trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini.

Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (..) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine nu mai există copilul ăsta”, a spus Brigitte țipând și trăgându-se de păr, în timpul unei ieșiri nervoase. Brigitte și Roby au urlat unul la celălalt și au continuat să își arunce cuvinte grele, fără să mai țină cont nici măcar de camerele de filmat.

Cine este tatăl lui Robert

Brigitte are doi copii din relații diferite. Robert Sfăt este deja major și provine din mariajul brunetei cu omul de afaceri Octavian Sfăt, decedat ulterior. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, care a durat din 2006 până în 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net