Brigitte Pastramă, în lacrimi la TV! Cum se apără după ce a fost dată în judecată de o celebră casă de modă

Brigitte și Florin Pastramă sunt cercetați de oamenii legii după ce au fost acuzați de faptul că au comercializat măști contrafăcute. Cunoscuta casă de modă Louis Vuitton cere daune soților. 

brigitte pastrama 0 png

Brigitte și Florin Pastramă au intrat în atenția poliției, după ce anul trecut au fost acuzați că au scos la vânzare măști contrafăcute. În vara aceluiași an, cei doi au fost duși la audieri pentru a mărturisi dacă acuzațiile sunt unele fondate sau nu. Reprezentanții casei de modă Louis Vuitton solicită daune și sunt deciși să își facă dreptate în instanță.

În timpul pandemiei de coronavirus, soții Pastramă au comercializat sute de măști care purtau sigla celebrei case de modă, deși nu erau unele originale.

Potrivit celor de la Gândul, mostre din marfa ridicată în urma perchezițiilor au fost trimise către marea casă de modă, pentru a verifica dacă  produsele sunt sau nu contrafăcute. În urma analizelor a reieșit clar că măștile produse de către Florin Pastramă și soția sa nu sunt unele originale.

Cum explică Brigitte Pastramă cele întâmplate

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Brigitte a încercat să se justifice și să își explice, cu lacrimi în ochi, faptele. Vedeta susține că nu știa că punerea pe piață a unor produse cu logo-ul altei firme reprezintă o infracțiune. 

'Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit.

Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Ajunși în fața magistraților, soții Pastramă nu au negat că a comercializat produce contrafăcute. Judecătorii urmează să decidă care este pedeapsa pe care o va primi cuplul. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net