Brigitte, la pământ: „Mi-au nenorocit sănătatea, corpul dar și psihicul". Ce a pățit bruneta?

Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă a ajuns la saturație după ultimele probleme cu restaurantul lăsat moștenire de la Ilie Năstase! Brigitte se vaită că și-a distrus sănătatea căci a stat numai într-un stres, cel puțin în utimele șapte luni! Acum se chinuie să revină pe linia de plutire!

Brigitte are probleme de sănătate la început de an Sursa: Instagram
Brigitte are probleme de sănătate la început de an Sursa: Instagram

De când cu restaurantul moștenit de la Ilie Năstase la divorț, Brigitte Pastramă nu mai are somn nici noaptea. Pandemia le-a creat probleme mari și era gata să le închidă afacerea. Brigitte și Florin Pastramă se chinuie din răsputeri să mențină afacerea pe linia de plutire.

Restricțiile impuse de autorități i-au făcut până acum să cheltuie bani grei pentru reamenajarea și renovarea localului. Fostul loc de joacă pentru copii este acum o sală de evenimente în toată regula, cu animale animatronice pe care Brigitte a dat bani grei.

Tot acest stres cu afacerea i-au distrus nervii și sănătatea lui Brigitte, care a început să se resimtă în ultima vreme.

Lipsa timpului, mesele la ore târzii și stresul din ultimele 7 luni ale anului 2021, mi-au nenorocit sănătatea, corpul dar și psihicul”, s-a văitat Brigitte, pe Instagram.

E CU SĂNĂTATEA  LA PĂMÂNT!

Vedeta a început în 2022 un program de recuperare și speră să-și revină cât mai repede cu sănătatea, care este în piuneze acum.

Am început anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp să mănânc de trei ori pe zi, evit mâncarea procesată, covrigii și consum zilnic suplimente de vitamine și minerale. Rezultatele sunt vizibile deja în trei săptămâni. N-am pus poza din 3 ianuarie de rușine, eram un dezastru!”, a mai dezvăluit Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă au transformat total locul de joacă pe care l-a construit în vremea în care a fost căsătorită cu Ilie Năstase într-o afacere de succes, principala lor sursă de venit la această oră.

Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge peste tot. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine.

Am umplut grinzile cu verdeață. Până și decorul ăsta cu frunze verzi e tot concepția mea. Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. Mi-au plecat oameni, când ne-au închis, pe unde au putut și ei. Eu și cu Florin stăm aici non stop, 12 ore pe zi, că doar trebuie să mai și dormim, nu?”, a declarat Brigitte pentru click.ro.

Brigitte și Florin Pastramă au modernizat și redecorat localul din incinta fostei Academii de tenis a lui Ilie Năstase, care a devenit spațiu de evenimente, unde se organizează acum petreceri mari, nunți și botezuri. Între timp, Ciprian Marica a devenit în acte noul investitor, fiind acuzat de Ilie Năstase că i-ar fi suflat de sub nas Baza Voința.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net