Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor: «O neica nimeni»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare destul de neplăcută, după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor, din cauză că a vopsit blănița imaculată a cățelușului ei, cu vopsea roz. 

Blondina și-a exprimat revolta pe Instagram, unde a povestit întreaga întâmplare. Vedeta a trecut printr-o sumedenie de situații scandaloase în ultima vreme și părea că lucrurile s-au mai liniștit în viața ei, după împăcarea cu Bădălău.

Citește și Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, la Teo Show!

Iată că ghinionul continuă să o urmărească pe divă, care tocmai a dezvăluit pe Instagram, cum, în timp ce se întorcea de la dentist, a fost sunată de Protecția Animalelor, pe motiv că a fost reclamată pentru rele tratatmente aplicate animalelor.

Acuzațile au fost desigur o exagerare și au fost generate de faptul că Bianca a vopsit blănița micuțului patruped pomeranian în culoarea roz.

Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz
Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz

Vedeta a ținut să clarifice că această procedură nu este una periculoasă și că și-a dus cățelușul la un salon de fițe, unde oameni profesioniști s-a ocupat de blănița animăluțului, folosind o vopsea specială, care nu este toxică și prin urmare nu are efecte nocive. 

Citește și Bianca spune adevărul! Este sau nu însărcinată cu Bădălău

În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (...) .”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", a continuat Bianca

Bianca Drăgușanu, apariție provocatoare, în brațele unui bărbat celebru

Bianca Drăgușanu a apărut recent într-o ținută de gală, alături de un bărbat foarte cunoscut și nu, nu este vorba de Gabi Bădălău. Diva s-a afișat la un eveniment monden în brațele lui Bassam Dabbas, faimosul stilist al vedetelor, cunoscut pentru aparițiile sale excentrice. 

Diva Bianca a purtat o rochie argintie, astfel că strălucea din cap până-n picioare, la propriu. Blondina a fost numai zâmbete la eveniment  și a pozat provocator împreună cu renumitul stilist, ca să-i arate lui Bădălău ce pierde.

Bianca Drăgușanu alături de Bassam Dabbas
Bianca Drăgușanu alături de Bassam Dabbas

Telenovela dintre Bianca Drăguușanu și Gabi Bădălău a ajuns într-un moment de acalmie, căci cei doi și-au negociat împăcarea, iar afaceristul a dus-o pe divă pe moșia familiei sale, din Bolintin Vale, chiar la nunta lui Nicole Cherry. Click! a documentat pe larg subiectul AICI

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net