Bianca Drăgușanu, surpriză demnă de o prințesă, pentru fiica ei Sofia

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este cu siguranță o mamă devotată, ce nu se dă în lături de la nimic pentru a-i face pe plac fiicei sale Sofia. Cu ocazia Zilei Copilului, diva a pregătit pentru micuță un tort absolut fabulos, supraetajat, de la o cofetărie de lux, pe care copila l-a savurat cu plăcere.

Persoana cea mai dragă Biancăi, fiica sa, Sofia, în vârstă de cinci ani, are mereu parte de toată atenția divei, însă miercuri a fost o zi cu totul specială, așa că blondina a vrut să-i bucure sufletul micuței și a răsfățat-o cum a știut mai bine. 

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge la nas! «M-a bătut de data asta»

Bianca Drăgușanu a luat foarte în serios ziua de 1 Iunie și s-a pregătit din timp pentru a-i face un cadou cât mai frumos Sofiei și pentru a-i demonstra cât de mult o iubește.

Și oare ce cadou ar putea bucura mai mult sufletul unui copil, decât un desert de poveste, delicios și apectuos, confecționat de cei mai buni cofetari din Capitală! Bianca s-a pus pe treabă și a comandat un tort de lux, cu mai multe etaje, cu glazură roz și mai multe figurine din desenele animate preferate ale Sofiei. În vârful tortului trona cu delicatețe miniatura unui personaj din Pisicile Aristocrate, o felină albă din glazură de zahăr. În concluzie un tort demn de o adevărată prințesă, așa cum este Sofia.  

Bianca a postat reacția fetiței în clipa în care a văzut superbul tort, iar copilei nu-i venea să creadă ochilor că acest desert fabulos îi este oferit chiar de mama ei, de Ziua Copilului. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, ipostază provocatoare în compania unui bărbat cunoscut!

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o serie de întâmplări neplăcute în ultima vreme. După scandalul monstru cu Bădălău, urmat de o împăcare total neașteptată, diva a avut parte și de o plângere la Protecția Animalelor. 

Vedeta a dezvăluit totul pe contul de Instagram. Se pare că cineva a reclamat-o pe divă din cauză că și-a vopsit cățelușul din rasa Pomeraniană cu vopsea roz. Bianca era furibundă în urma unei astfel de acuzații și a explicat că patrupedul ei are parte de cel mai bun tratament, în saloane specializate, unde profesioniștii se ocupă de vopsitul blăniței cu o substanță, ce nu este toxică pentru animăluțe. 

În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (...) .Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", a spus Bianca

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net