Bianca Drăgușanu, ipostază provocatoare în compania unui bărbat cunoscut!

Am pierdut șirul despărțirilor și împăcărilor dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau, și credem că și „protagoniștii” trec prin aceeași situație. Pentru a mai uita puțin de viața amoroasă cu „năbădăi”, Bianca Drăgușanu a bifat o apariție în cadrul unui eveniment monden. Iată în ce ipostază s-a fotografiat, alături de un nume cunoscut din showbiz!

3dragusanu bassam png
Bianca Drăgușanu, apariție îndrăzneață Foto: Instagram

Personalitățile mondene din România au petrecut vineri, 20 mai, în cadrul unei gale extravagante, unde s-au întrecut în ținute spectaculoase, așa cum era de așteptat.

Bianca Drăgușanu, ipostază provocatoare alături de Bassam Dabbas

Gaza petrecerii a fost nimeni altul decât Bassam Dabbas, un cunoscut hairstylist, care și-a câștigat notorietatea după ce tot mai multe vedete au apelat la serviciile sale, dar și datorită excentricității de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. 

Bună prietenă cu Bassam, Bianca Drăgușanu nu putea lipsi de la eveniment. Îmbrăcată într-o rochie de gală argintie, din propria colecție de haine, lungă până în pământ și cu o crăpătură adâncă pe picior, dar și un decolteu pe măsură, fosta asistentă TV a vrut să îi arate lui Gabi Bădălau ce a „pierdut”. Click! a anunțat însă că cei doi și-ar negocia deja împăcarea, iar detaliile le aveți în link-ul de mai jos.

Cu toate acestea, planul Biancăi abia a început! În cadrul galei, organizată într-un club din Capitală, aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare chiar alături de Bassam, ambii bifând apariții spectaculoase pe covorul roșu al evenimentului.

Citește și: Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

stanga
dreapta
1dragusanu bassam png
2dragusanu bassam png
4dragusanu bassam png
bianca dragusanu dubai jpg
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu 4 jpg

Bianca s-a aruncat în brațele hairstylistului, la propriu, demonstrând din plin ce deschizătură impresionată are rochia. Drăgușanu și-a lăsat piciorul ridicat la vedere, până aproape de bustul lui Bassam, în timp ce acesta l-a cuprins protectiv cu mâna.

Deși cei doi sunt doar prieteni, cu siguranță imaginea în sine nu îi va crea emoții tocmai pozitive lui Bădălau. Mai mult decât atât, dacă ridica piciorul un pic mai sus doar, Bianca Drăgușanu risca să rămână cu lenjeria intimă la vedere.

Vedetele din România s-au întrecut în ținute în cadrul galei 

Bassam a organizat petrecerea în stilul caracteristic, iar tematica galei presărată cu vedete a fost „Extra-Vogue-Anza”. La eveniment și-au făcut apariția, printre alții, și soții Pastramă, Andreea Tonciu sau Loredana Chivu, semn că toată lumea mondenă e în relații bune cu extravagantul hairstylist.

Bassam Dabbas s-a născut în Siria, însă locuiește de ani buni în România, unde a reușit să își clădească și o afacere, care iată se bucură de un succes răsunător. În cadrul propriului său eveniment, acesta a schimbat două ținute, una mai spectaculoasă ca alta.

Citește și: Anamaria Prodan a atras toate privirile cu ţinuta ei la aniversarea unui prieten

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg