Vedetele din România au strălucit, la propriu, pe covorul roșu!

Ultima actualizare:

Vedetele din România au strălucit seara trecută pe covorul roșu, la un eveniment organizat în premieră de cel mai excentric hair-stylist din câți am cunoscut vreodată! Cum s-au îmbrăcat Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu, Brigitte & Florin Pastramă și mulți alții.

Vedetele din România au strălucit, la propriu, pe covorul roșu!
Vedetele din România au strălucit, la propriu, pe covorul roșu!

Bassam Dabbas este, fără doar și poate, cel mai excentric hair-stylist din România. Bărbatul de origine siriană are grijă de podoaba capilară a multor vedete din țara noastră, motiv pentru care a decis să organizeze un eveniment, o gală ce a avut ca tematică „Extra-Vogue-Anza”. Astfel, odată cu lăsarea serii, nume „grele” din showbiz-ul autohton au început să pășească rând pe rând pe covorul roșu.

Citește și Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, apariție de senzație! «Cât de frumoasă e puștoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!»

Bassam, însuși organizatorul, nu putea să dezamăgească, așa că a dus extravaganța la un nou nivel. Bărbatul a schimbat mai multe ținute pe parcursul serii, însă a impresionat atunci când a apărut îmbrăcat într-un costum ca de film, format dintr-o mantie aurie, cu paiete așezate în formă de pene, o salopetă în aceleași nuanțe și un accesoriu în formă de bufniță, pe care l-a purtat mândru pe cap. Ulterior, s-a schimbat într-un costum negru, cu trenă formată din pene de păun.

Vedetele din România, extravagante și strălucitoare la Bassam concept Gala

Larisa Udilă a optat pentru o rochie scurtă, strălucitoare, care i-a lăsat nu doar decolteul la vedere, ci și trupul suplu. Vedeta a avut numeroase perle lipite în păr, iar look-ul a fost completat de o mantie din pene de struț. Brigitte și Florin Pastramă au decis să se asorteze la evenimentul de seara trecută, iar ea și-a scos în evidență cele mai mari, la propriu, calități.

WhatsApp Image 2022 05 20 at 13 24 03 (1) jpeg

Soția lui Florin Pastramă a avut un decolteu răvășitor, la care a asortat lenjerie super sexy, iar rochia sa, transparentă în partea de jos, nu a lăsat prea multe imaginației, căci se termina fix în dreptul desuurilor! Print-ul strălucitor, argintiu, de pe rochia divei s-a regăsit și pe sacoul, clasic de altfel, al soțului său. Asemenea lui Brigitte, nici Otilia Bilionera nu a venit prea îmbrăcată, căci rochia sa nude, cu model strălucitor, a fost atât de transparentă, încât i-a lăsat la vedere întreg posteriorul!

image

Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu, cele mai sexy apariții

Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu s-au duelat în apariții sexy, căci și blonda, și bruneta, au optat pentru ținute extrem de decoltate. Dacă Bianca a purtat o creație proprie, o rochie din paiete, cu crăpătură pe picior, Andreea a optat pentru o variantă mai „conservatoare”, lungă și dreaptă, la care a adăugat mâneci și un turban strălucitor.

Citește și Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Loredana Chivu a ales să îmbrace o rochie scurtă, asemănătoare celei purtate de celebra „Wonder Woman”. În nuanțe de negru și auriu, creația purtată de blondă a fost completată de câteva lanțuri și mănuși negre, dar și de o pereche de sandale cu toc super înalt.

Cine este hairstylist-ul vedetelor? Bassam s-a născut în Siria

Bassam Dabbas s-a născut în Siria, însă locuiește de ani buni în România. Nu și-a mai văzut mama din anul 2011, căci femeia a rămas în țara natală, iar dorul față de femeia care i-a dat viață este greu de suportat. Sora lui a murit pe când avea 28 de ani, iar evenimentul l-a marcat pentru totdeauna. A trăit în sărăcie lucie, dar aici a pus bazele unei afaceri căreia i-au călcat pragul cele mai mari celebrități din țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net