Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Ultima actualizare:

Antonia și Alex Velea și-au făcut apariția la un eveniment de lansare a unei colecții de bijuterii și toată lumea bună a showbiz-ului a fost prezentă. Cuplul de artiști a surprins totuși prin vestimentația lor. 

Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment select din Capitală
Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment select din Capitală

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, reprezintă de asemenea un etalon în ceea ce privește moda. Acest lucru au demonstrat-o cei doi și la un eveniment monden, care a avut loc recent într-o locație selectă din Capitală. 

Citește și Interviu exclusiv de ziua Antoniei! Artista și Alex Velea au anulat planurile de nuntă!

Deși adeseori Antonia și Alex își asortează ținutele, ei bine de această dată au decis să facă exact opusul, astfel că solista a venit într-o rochie neagră de seară, iar partenerul ei a optat pentru o vestimentație colorată, pe care a asortat-o de minune cu...părul albastru. 

Antonia la eveniment
Antonia la eveniment

Așadar Antonia era numai zâmbete în timp ce socializa cu invitații și făcea poze. Frumoasa brunetă a avut o coafură simplă, cu părul lăsat lung pe spate, machiaj natural și a purtat o rochiță neagră scurtă ce-i lăsa la vedere picioarele tonifiate și pielea bronzată, precum și decolteul amplu cu o decupătura mică în zona sânilor. 

Alex Velea, ținută în contrast cu cea a Antoniei

Pe de altă parte, iubitul Antoniei, Alex Velea, a decis să aleagă o ținută ceva mai creativă și și-a construit o versiune proprie a costumului bărbătesc, din piese vestimentare extrem de inedite. 

Citește și Antonia, dezbrăcată de inhibiții, pe Instagram. A lăsat totul la vedere! Cum a reacționat Alex Velea

Velea a purtat un sacou din carouri mici albe și roșii, căruia i-a suflecat mânecile pentru a-și lăsa la vedere tatuajele. Sacoul, ca piesă centrală, a fost asortat cu tricou și pantaloni de culoare albă. Artistul a purtat o pereche de bascheți albi, iar piesa de rezistență a fost părul artistului, care a fost vopsit albastru. 

Deși au abordat stiluri vestimentare complet diferite, Antonia și Alex Velea au arătat extraordinar de bine unul lângă celălalt și au demonstrat că într-adevăr constrastele se atrag. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net