Iulia Sălăgean pune tunurile pe Bianca Drăgușanu: «Eu sunt curtată de Bădălău»

Iulia Sălăgean a lansat un atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu și a lovit fix la țintă. Sălăgean a făcut declarații surprinzătoare în care susține că afaceristul din Bolintin Vale o curtează de un an și jumătate și că acesta ar flirta cu mai multe femei, fără ca diva Drăgușanu să aibă habar. 

stanga
dreapta
image
iulia salagean jpeg
bianca iulia salagean alex bodi jpg
Alex Bodi Iulia Salagean png
bianca dragusanu iulia salagean alex bodi png
iulia salagean alex bodi jpg
bianca iulia salagean jpg
bianca dragusanu png
bianca dragusanu dubai jpg
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu webp
bianca dragusanu
bianca dragusanu si gabi badalau
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău are o nouă protagonistă, este vorba de nimeni alta decât Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. 

Citește și Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean este deja cunoscut, încă de pe vremea când cele două erau la cuțite din cauza lui Alex Bodi. Se pare că diva Bianca nu poate scăpa de Iulia Sălăgean, nici când vine vorba de relația cu Bădălău, căci aceasta susține că afaceristul i-a făcut curte de nenumărate ori. 

Iulia Sălăgean a declarat că Gabi Bădălău o caută de mai mult de un an și a insinuat că acesta ar înșela-o cu mai multe domnișoare. Mai mult, Iulia a criticat-o pe Bianca deoarece niciun bărbat nu dorește să aibă o relație serioasă cu diva showbiz-ului românesc și susține că acesta este cazul lui Bădălău dar și la fel s-a întâmplat și cu Alex Bodi. 

Citește și Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, la Teo Show!

Cred că de un an și jumătate eu sunt curtată de Gabi Bădălău, dar eu nu am dat curs la aceste abordări. Eu nu am vină că iubitul ei nu o respectă și îmi scrie, și nu îmi scrie doar mie, că poate Gabi vorbește cu încă 20 de femei pe lângă mine. (...) E iese doar prin despărțiri, împăcări, despărțiri, împăcări ... nu știu care dintre noi e șoseta. Cred că ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată. Asta nu s-a întâmplat doar cu Gabi, asta s-a întâmplat și cu fostul meu soț. Și el al lăsat-o și a luat-o de multe ori”, a spus Iulia Sălăgean, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, deși diva ar fi fost însărcinată

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o perioadă teribil de furtunoasă. După ce surse din anturajul vedetei au declarat pentru Click! că blondina ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău și că ar urma să nască gemeni, afaceristul a anunțat despărțirea de divă chiar pe pagina de socializare.

Povestea avea să continue într-o manieră la fel de publică și de dramatică cu intervenția afaceristului din Bolintin-Vale în emisiunea Teo Show!, unde Bianca era invitată. La acel moment, diva a jurat că nu are de gând să se împace cu Bădălău, pentru că acesta nu este încă pregătit pentru o relație serioasă și nu știe ce vrea. 

Bădălău și Bianca și-au negociat dur împăcarea

Afaceristul a vrut să-i dovedească blondinei că se înșală și că este gata să facă un pas decisiv în relația lor, astfel că cei doi și-au dat întâlnire la un club de fițe din Capitală, unde și-au negociat împăcarea. Drept urmare, Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu pe moșia familiei sale, din Bolintin Vale, acolo unde avea loc nunta lui Nicole Cherry. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg