Bianca Drăgușanu a dat anunț de angajare! «Contactați-mă, vă aștept la interviu»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este foarte preocupată de business-ul ei cu rochii de de lux, iar acum blondina are nevoie de ajutor pentru a-și dezvolta afacerea. Diva din showbiz anunțat că își mărește echipa și vrea oameni care să lucreze în atelierul ei, dar ce skill-uri trebuie să aibă aceștia de fapt?

Blondina are nevoie de croitorese, sau croitori, care să lucreze în atelierul ei, destinat ținutelor de ocazie. Bianca a lansat un anunț prin intermediul rețelelor de socializare și a oferit chiar și numărul personal de telefon, pentru ca cei care doresc să pornească o colaborare profesională cu ea să o poată contacta pentru detalii. 

Citește și: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire

Bianca Drăgușanu promite că cei care vor lucra în echipa ei vor avea parte de carte de muncă, colegi simpatici și un mediu de lucru plăcut. 

,,Anunț de maximă importanță, am nevoie de croitorese la mine, la atelier, pentru că echipa se mărește, iar eu fac rochii extraordinar de frumoase, pe comandă majoritatea, pe sufletul clientelor mele, deci caut croitorese care știu să facă produsul cap-coadă. Vă las numărul de telefon aici, contactați-mă și haideți să ne vedem la o probă, la atelierul meu pentru că îmi doresc să am echipă mare și frumoasă. Sunați la acest număr de telefon și vă aștept la interviu. Carte de muncă, colectiv frumos și atmosferă veselă"

Citește și: Bianca, ce-ai pățit la față? Toți s-au uitat lung la ea

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai de succes dive din showbiz

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, și-a început cariera ca asistentă TV în show-ul lui Capatos, însă ascensiunea ei a  fost una fulminantă. Ceea ce a plasat-o în centrul atenției a fost momentul în care a început o relație cu designerul Cătălin Botezatu, iar de aici au urmat mai multe joburi în modelling, apariții televizate și contracte cu o serie de branduri. 

După despărțirea de Botezatu, diva s-a căsătorit cu Victor Slav, mariaj în urma căruia a rezultat o fetiță, pe care Bianca o adoră ca pe ochii din cap. 

Blondina a început apoi o relație cu controversatul afacerist Alex Bodi, care i-a devenit soț, însă căsnicia a fost sortită eșecului, după ce bărbatul a abuzat-o fizic, iar imaginile cu chipul tumeeiat al Biancăi au devenit publice. 

La acest moment, vedeta a pus punct definitiv relației cu Gabi Bădălău, după o serie de scandaluri care au făcut-o pe Bianca să apeleze la forța fizică, atunci când a aflat că iubitul ei o înșela, episod despre care puteți citi mai multe AICI

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net