Bianca Drăgușanu, lecție de viață pentru fiica Sofia: „Să se conformeze”

Dacă ați fi crezut că micuța Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, trăiește în puf, ei bine... vă înșelați! Blondina a vorbit în premieră despre educația fetei și a dezvăluit faptul că își dorește să fie un copil modest, cu picioarele pe pământ.

Bianca Drăgușanu nu a avut o viață tocmai ușoară și se consideră o luptătoare. Este fericită, din acest motiv, căci și fiica ei i-a moștenit spiritul. Cu toate acestea, chiar dacă nu are noroc pe plan sentimental și a avut parte de două căsnicii eșuate și mai multe relații care au lăsat-o cu un gust amar, Bianca Drăgușanu este, înainte de toate, mamă.

Nu rata nici: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

Are grijă ca fiica sa să aibă tot ce își dorește, dar nu o răsfață. Invitată la unul dintre cele mai așteptate evenimente, petrecerea VIVA!, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Sofia, fiica sa în vârstă de șase ani. În acest context a explicat că nu va crește un copil de bani gata, căci micuța ei va urma același drum. Bianca Drăgușanu vrea ca fiica ei să fie modestă și nu să se laude cu situația materială a mamei.

Bianca Drăgușanu, despre învățăturile fiicei sale

Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă.

Poate te interesează și: Bianca Drăgușanu, hărțuită de un individ dubios, în parcarea unui mall: «M-a terorizat!»

Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru organizatorul petrecerii, revista VIVA!.

Femeile Drăgușanu, călăuzite de mame. Și Bianca a avut aceeași soartă!

Se pare că exemplul pe care fosta prezentatoare TV îl preia atunci când vine vorba de educația fiicei sale este chiar mama ei, cu care are o relație extrem de apropiată. Madi nu i-a dat multe sfaturi Biancăi Drăgușanu, însă cele pe care le-a primit de la ea i-au rămas mereu întipărite în minte vedetei și și le-a amintit atunci când a avut cea mai mare nevoie.

„Mama mi-a spus întotdeauna să am încredere doar în mine și în Dumnezeu”, a mai precizat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net