Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

Ultima actualizare:

Nu iese fum fără foc, zice o zicală veche românească! Și adevărul cam ăsta este! Cel puțin în cazul Claudiei Pătrășcanu și Gabi Bădălău, care sunt protagoniștii unei serii de acuzații destul de grave. Artista a fost contactată de Click!, în repetate rânduri, pentru a lămuri situația postărilor de pe Instagram, unde mărturisea că ar fi fost amenințată cu bătaia, astfel că am aflat, în exclusivitate, că cel care a recurs la un asemenea gest este nimeni altul decât fostul/actualul soț, bărbatul cu care are doi copii. 

image

Gabi Bădălău o amenință pe Claudia Pătrășcanu cu bătaia. Nu dă el, dă Bianca!

Discuția aprinsă dintre cei doi nu a fost chiar atât de simplă, căci milionarul din Bolintin Vale a făcut niște afirmații de toată pomina: mai exact a amenințat-o pe Claudia Pătrășcanu cu Bianca Drăgușanu. Cum? Ei bine, de când s-a dus vestea că diva din showbiz dă bine cu dreapta, Bădălău s-a gândit să o folosească și în conflictul cu fosta soție, mai ales că, din surse sigure, chiar el, pe pielea lui, a testat-o pe blondină.

Știți voi momentul, vorbim de party-ul de la afacerist de acasă, din urmă cu câteva săptămâni, cu Salam și fetițele de oraș protagoniști, când Bianca Drăgușanu i-a rupt pe toți cu bătaia, lovind în stânga și-n dreapta, ba cu bâta de baseball, ba cu pumnii și picioarele.

Trebuie să citești și: Ce bine arată mama lui Gabi Bădălau! Afaceristul are cu ce se mândri

În sfârșit, pentru că nu o mai dă la pace cu mama copiilor lui, într-o ceartă la telefon, Gabi Bădălău a sărit axul. Dar l-a sărit bine, așa că i-a scăpat porumbelul pe gură. Așadar și prin urmare, la atenționarea afaceristului, dacă cumva îl mai supără, milionarul dă fuguța la Bianca să-l apare, că-i „smardoaică”, după cum el a numit-o, zice Claudia Pătrășcanu

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Important de urmărit și: Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Claudia Pătrășcanu crede că Gabi Bădălău se folosește de ea și Bianca Drăgușanu

Trebuie să recunoaștem că acest trio amoros, susținut de Gabi Bădălău cu patos, a ajuns la cote maxime! Amenințări cu bătaia, scandaluri peste scandaluri, când totul are o singură rezolvare: divorțul. E mai greu cu despărțirea în acte dintre milionar și fosta parteneră de viață, căci părinții lui Bădălău nu prea vor separarea. Motivul? Să nu cumva să facă vreo prostie, adică să se însoare cu Bianca, care nu de mult a fost și gravidă cu acesta. A renunțat la sarcină din lipsă de seriozitate din partea afaceristului.

Claudia Pătrășcanu își dorește să divorțeze cu orice preț, însă de doi ani, de când l-a prins cu mâța-n sac și a anunțat despărțirea, se află într-un conflict care nu se mai termină cu fostul său drag partener de viață. 

Cântăreața crede că Gabi Bădălău o minte atât pe Bianca Drăgușanu, cât și pe ea, el fiind motivul scandalului pe care l-a avut, în trecut, cu diva din showbiz. Claudia Pătrășcanu susține că tatăl copiilor ei manipulează oamenii din viața lui după bunul plac, fără să-l intereseze interacțiunea dintre aceștia. 

Artista îl atenționează pe Gabi Bădălău că nu cade în plasa lui și că nu-i este frică de nimeni, cu atât mai puțin de Bianca Drăgușanu, cu care consideră că, oricum, nu are nimic de împărțit. Rămâne de văzut dacă va exista un meci de box, iar în el va fi implicat și milionarul. Poate, cine știe, se aliază cele două femei și atunci să te ții! 

„Pai eu nu m-am certat nici măcar cu fosta lui amantă, cea din timpul căsniciei și n-am avut nimic de împărțit cu nimeni, pentru că, de fapt și de drept, toată lumea s-a convins de el. Chiar și propria lui familie, dar familia își apără numele și implicit feciorul.

N-am avut în viața mea divergențe cu nimeni până acum, n-am intrat în niciun scandal cu nimeni. Am realizat că până și discuțiile aprinse dintre mine și iubita lui, cele din presă, sunt tot din vina lui și numai a lui. El spune ceva despre cineva, apoi spune că altcineva a spus doar ca să trezească un război între oameni.

E fără oprire acest om și sunt convinsă că aici ține doar de maturitatea fiecărei persoane să creadă sau nu ceea ce scoate pe gură Gabriel Bădălău, care a demonstrat întregii lumi multe situații urâte și grave.

Este genul de persoană care pune paie pe foc, minte cum respiră, îi bagă pe alții doar ca să se scoată el din ce face. Este genul de bărbat bârfitor(imatur).

Ps: nu mi-e frică de nimeni și de nimic. L-aș sfătui să cântărească mai bine situația și să realizeze ca o amenință cu bătaia pe MAMA COPIILOR LUI.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Mariaj eșuat, final cu scandal

De mai bine de doi ani, de când Claudia Pătrășcanu a anunțat despărțirea de milionar pe Facebook, între cei doi nu mai există liniște. Vor să divorțeze, dar tot căsătoriți sunt. Artista și afaceristul s-au separat după ce acesta ar fi călcat pe bec de mai multe ori.  Picătura care a umplut paharul a fost o relație extraconjugală care a durat mai mult decât o aventură de-o noapte. Între timp, cântăreața s-a mutat la Constanța cu cei doi fii pe care îi are cu Gabi Bădălău, iar afaceristul s-a orientat către liga mare, o relație cu Bianca Drăgușanu, cu care are o idilă de du-te/vino. 

Milionarul și fosta soție se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii, căci, în rest, nu mai au nimic de împărțit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net