Claudia Pătrășcanu pune «tunurile» pe Gabi Bădălău! Ce ar fi descoperit detectivii angajați de cântăreață?

Claudia Pătrășcanu nu s-a sfiit să recunoască faptul că a angajat o echipă de detectivi, pentru a-i pune pe urmele lui Gabi Bădălău, cu care încă se află în proces. Deși au doi copii împreună, pare-se că nimic nu îi oprește pe foștii parteneri să facă afirmații tulburătoare în public. Iată ce ar fi descoperit cântăreața despre tatăl băieților ei.

Claudia Pătrășcanu pune «tunurile» pe Bădălău!
Claudia Pătrășcanu pune «tunurile» pe Bădălău!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț de mai bine de trei ani. În acest timp, foștii parteneri au avut parte de numeroase înfățișări, de ore întregi petrecute în tribunale, în birourile avocaților sau războindu-se pentru custodia copiilor. Având în vedere că procesul nu pare să se apropie de final, Claudia Pătrășcanu face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că băieții pe care-i are cu Bădălău îi vor fi încredințați de către instanță.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

În acest sens, cântăreața s-a pus pe căutat și a angajat chiar și o echipă de detectivi. Aceștia ar fi lucrat de zor vreme de patru zile, timp în care ar fi scos la iveală o serie de detalii greu de imaginat despre gesturile și obiceiurile lui Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, afaceristul ar fi făcut o acțiune care a pus-o serios pe gânduri pe Claudia Pătrășcanu: bruneta susține că a fost telefonată după miezul nopții de fostul partener, care nu-și mai amintea dacă a adus băieții acasă, sau nu.

Ce descoperiri ar fi făcut detectivii Claudiei Pătrășcanu? Gabi Bădălău, direct vizat!

„Domnul Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze, așa cum a procedat de nenumărate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizând pe faptul că se uită repede faptele sale. De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decât să confirme conduita imorală în public, iar concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile domnului Bădălău.

În toată această perioadă a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar în mașina domnului Bădălău se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a îmbiat să consume alcool în timp ce serveau masa. Comunicarea defectuoasă pe care pretinde că o are cu mine i se datorează pentru că avem păreri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte.

În schimb, știe să se afiseze în victima «răutăților» mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile părintesti. Eu nu am încercat niciodată să fac acest lucru și nici nu am această abilitate”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru SpyNews.

Când se termină războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău?

De altfel, se pare că nici bruneta nu se poate abține când vine vorba de fostul soț. Gabi Bădălău susține că solista i-ar fi făcut numeroase plângeri și că procesul se desfășoară de o perioadă atât de lungă din cauza încercărilor ei repetate de a-l decădea din drepturile părintești. Deocamdată nu se știe când se vor finaliza procesele în care cei doi sunt implicați.

Citește și Scandalul s-a reluat! Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că îl urmărește

E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni”, a transmis Gabi Bădălău, la „Xtra Night Show”, citat de Spynews.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au împreună doi băieți. Solista locuiește la Constanța, iar afaceristul la București. Cei doi se judecă pentru custodia copiilor, iar bărbatul face constant naveta pentru a-și vedea copiii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net