Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia! Acuzațiile cumplite ale vedetei

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a rupt tăcerea despre o serie de momente teribile prin care a trecut în ultima vreme și pe care nimeni nu le-ar fi bănuit. Vedeta acuză că a fost amenințată cu bătaia și chiar șantajată, iar acum a lansat un avertisment dur către persoanele implicate.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău face o serie de acuzații în mediul online cu privire la persoanele care au hărțuit-o în ultima vreme. Pătrășcanu menționează, în mesajul postat la InstaStory, că a fost amenințată cu bătaia și a primit mesaje prin care era șantajată de către oameni influenți, cu bani. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău și n-ai limită și stop, ce crezi că se va întâmpla? Ce viață crezi că poți să ai?

Nu am fost niciodată singură și fără apărare. Asta pentru unii care cred că dacă dețin puterea pot stăpâni și pământul. (…) Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de presiunile mesajelor date. Mi-e frică doar de Dumnezeu! Unii sunt și vor rămâne cu bani – eu sunt și voi rămâne cu Dumnezeu.”, a declarat revoltată Claudia Pătrășcanu. 

Vedeta, refuză să dea vreun nume, dar lasă de înțeles că se confruntă de ceva timp cu această situație teribilă și lansează un avertisment foarte clar celor care i-au făcut probleme.

Citește și: Claudia Pătrășcanu pune «tunurile» pe Gabi Bădălău! Ce ar fi descoperit detectivii angajați de cântăreață?

«Mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și șantajează»

Claudia Pătrășcanu avertizează că va lua măsuri împotriva persoanelor ce i-au vrut răul. Din textul publicat de vedetă, se înțelege că vorbele sale se adresează atât anumitor bărbați cât și unor femei, care au spus o serie de minciuni despre ea. 

,,Exista doua lucruri care te fac diferit: să rămâi demn, când nu ai nimic și să fii OM când ai totul. Într-o lume plină de falsități, de răutăți, de oameni sau de „șmecheri” care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS.

Care consideră că banul este puterea supremă, care aplica șantajul și minciuna pentru a încerca să te pună la pământ, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare și rugăciune pentru acești rătăciți. Acțiunile și faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi să vadă, cine are urechi să audă! Totul are o limită. Câtă bunătate să le acorzi perverșilor? Câtă bunătate să acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și șantajează", a mai adăugat pătrășcanu în mesajul de pe rețelele de socializare. 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, principala țintă a acuzațiilor lui Pătrășcanu?

Există câteva personaje din viața Claudiei Pătrășcanu care ar fi determinat-o pe vedetă să recurgă la un astfel de gest, pentru a se apăra în fața lor. Primul suspect este, desigur, fostul soț al artistei, Gabi Bădălău, care a generat un scandal monstru după ce a acuzat-o că a pus o echipă de detectivi pe urmele sale, pentru a descoperi dovezi incriminatoare.

A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. (..) Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim", a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Al doilea mare dușman al Claudiei Pătrășcannu este amanta lui Bădălău, diva Bianca Drăgușanu, care a atacat-o verbal de mai multe ori în emisiuni TV și chiar a vrut s-o dea în judecată.

„Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat focul de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă pentru că el mă iubește pe mine. Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de ceva timp." a declarat Bianca în acdrul unei emisiuni TV. 

De asemenea, Bianca a publicat pe Instagram, anul trecut, o tiradă în care susținea că soția lui Bădălău îl înșală pe afacerist cu un alt bărbat. 

,,Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port . Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta.", a scris Bianca pe Instagram. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net