Gabi Bădălău, „nașul” petrecerilor din București! Și ei s-au căsătorit la el în „Imperiu”

Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru, și-a unit destinele cu Ada, aleasa inimii sale, în cadrul unei ceremonii fastuoase ce s-a lăsat cu o petrecere de pomină. În mod deloc surprinzător, evenimentul s-a desfășurat în „Imperiul” pe care Gabi Bădălău îl conduce în Bolintin-Vale.

De ce spunem că nu e surprinzător? Ei bine, restaurantul afaceristului s-a transformat vara aceasta într-un „hotspot” al lumii bune din Capitală, căci Nuțulică și Ada nu sunt singurii care au ales să organizeze nunta în locația care se află sub aripa lui Bădălău. Sora lui Gabi este cea care a dat tonul distracției, căci Florin Salam a încins atmosfera la nunta sa de la ballroom-ul din Bolintin. Mai multe detalii, AICI.

sabina gabi badalau familie png

Te-ar putea interesa și:  Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

Apoi, Nicole Cherry a continuat seria evenimentelor de la restaurantul lui Gabi Bădălău, căci și ea a ales să oficieze nunta cu Florin tot acolo și, bineînțeles, nu au lipsit invitații de seamă: de la soliști mega-cunoscuți și până la patronii locației! Despre nunta ei, puteți afla mai multe, AICI. Acum, Nuțu Cămătaru a ales locația de 5 stele pentru nunta fiului său, Nuțulică.

Nunta Nicole Cherry jpeg

Gabi Bădălău, afacerist full-time, nuntaș în timpul liber

Mai mult, Gabi Bădălău a participat la toate evenimentele care au fost organizate până acum în „Imperiul” său, așa că nu avea cum să lipsească nici de la Nuțulică. Printre altele, el a fost invitat de seamă și la Florin Salam (întreaga poveste, AICI), cu care are o strânsă relație de prietenie. Nunta lui Nuțu Jr., însă, a fost o petrecere cum rar ne-a fost dat să vedem!

Detalii neștiute: Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii! Sabina, ca o prinţesă în rochia de mireasă

De ce? Socrul mare nu s-a dat în lături de la nimic, de dragul băiatului său, mândria familiei. Nuțu a scos sume impresionante din buzunar pentru a avea numai „le creme de la creme”: Tzancă Uraganu, Elis Armeanca și Florin Salam sunt doar câțiva dintre cei care au întreținut atmosfera la evenimentul momentului. Să vă mai spunem că dedicațiile au ajuns să coste chiar și mai bine de 500 de euro?!

BeFunky collage (41) jpg

Un lucru este cert: fără doar și poate, finalul restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 în țara noastră îi aduc un succes uriaș lui Bădălău. Afaceristul are evenimente pe bandă rulantă, așa că rămâne de văzut cine urmează să mai treacă pragul locației din afara Bucureștiului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net