Gabi Bădălău reacționează cu iubire la adresa Claudiei Pătrășcanu

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu duc un război pe toate fronturile: de la instanțe de judecată și până la declarații care mai de care mai acide, ce țin primele pagini ale ziarelor încă de când și-au anunțat despărțirea. Se pare că „trilogia” dintre ei s-a transformat de mult prea mult timp într-o adevărată „saga”, iar milionarul își ia astăzi în primire rolul de povestitor.

Dacă ieri vă spuneam cum Claudia Pătrășcanu a fost amenințată de nimeni altul decât viitorul fost soț, căci divorțul lor încă este în plină desfășurare, iată că și Gabi Bădălău și-a primit dreptul la replică! După o relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, am aflat că blondina e iute-n gândire și chiar mai iute de-atât la dat cu pumnul, dar sub nicio formă nu ar „atenta” la Claudia, potrivit spuselor ex-iubitului (ambelor femei).

NU RATA:  Mama lui Bădălău a izgonit-o din casă pe Pătrășcanu cu copii cu tot: «Au fost momente de disperare»

Până la urmă, bruneta este mama copiilor lui Gabi Bădălău, așa că milionarul din Bolintin Vale susține că nu ar permite niciodată una ca asta! În exclusivitate pentru Click!, milionarul a clarificat situația și, „giorno” cum îl știm de când au început să curgă declarațiile, injuriile și scandalurile mediatice, i-a urat numai de bine celei pe care și-o dorește mai repede ca oricând „fosta nevastă”. Despre amenințările pe care le-ar fi primit Claudia, puteți citi mai multe AICI.

Gabi Bădălău: despre Claudia, numai de bine! Cum comentează acuzațiile?

Cum obiceiurile vechi nu mor niciodată, Bădălău infirmă cu vehemență informațiile pe care le-am aflat de la Claudia Pătrășcanu, însă cei doi îl cam țin pe „nu” în brațe de când a început procesul, fie că e vorba despre „nu-i adevărat” sau „nu s-a finalizat divorțul nici acum”. Securea războiului este mult la suprafața pământului, dar milionarul susține că nu ar putea să-i facă rău vreodată mamei copiilor săi, căreia, colac peste pupăză, îi urează toate cele bune.

VEZI ȘI: Scandalul s-a reluat! Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că îl urmărește

„Nu este absolut nimic adevărat din ceea ce spune Claudia.”, a început Gabi Bădălău relatarea, parcă deja obosit de noi explicații, pentru un nou conflict.

„N-am amenințat pe nimeni, cu atât mai mult pe mama băieților mei. Îi sugerez Claudiei să fie liniștită, sănătoasă și lucidă pentru creșterea copiilor. Eu m-am săturat de trei ani de acest circ grotesc făcut și alimentat de Claudia”, ne-a mai spus, în exclusivitate, afaceristul.

Milionarul din Bolintin, inimioare „fără număr” pentru mama copiilor săi

Totuși, în epicentrul unui scandal cum rar ne-a mai fost dat să vedem, cel puțin după era Bahmu și Prigoană, Gabi Bădălău și-a continuat explicația și, neînfricat cum bine-l știți cu toții, i-a transmis Claudiei să depună plângere, dacă într-adevăr se teme. Mai departe, și-a încheiat monologul cu o inimioară semn că (iubirea) ironia învinge tot!

„Claudia e obișnuită cu plângerile penale împotriva mea... În loc să vorbească în presă, mai bine să se ducă la poliție dacă se simte amenințată. În rest, îi urez Claudiei multă sănătate ♥”, a conchis temerarul Bădălău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net