Mama lui Bădălău a izgonit-o din casă pe Pătrășcanu cu copii cu tot: «Au fost momente de disperare»

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu l-a dat în vileag pe Bădălău și a recunoscut că el este persoana care a amenințat-o, în momentul în care artista a vrut să divorțeze. Vedeta susține mama afaceristului a dat-o afară din casă împreună cu cei doi fii ai cuplului, iar el n-a făcut nimic să oprească acest lucru. 

Artista își amintește cu profundă nostalgie despre debutul relației sale cu Bădălău și povestește că orice s-ar întâmpla, nu-l poate urî pe tatăl copiilor ei și, mai mult, acesta va rămane marea ei dragoste. Totuși, Claudia dezvăluie că Bădălău duce o viață agresivă, ce are o influență negativă asupra copiilor. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu, decizie importantă după divorțul de Gabi Bădălău! Unde vor sta, până la urmă, copiii?

,,Viata lui este practic agresivă"

,,Oricât de mult rău mi-ai face eu nu pot să am ură și ranchiună pe un om. Despre Bădălău, ca om si persoană, ca tată al copiilor mei, de multe ori simt ca aș vrea să-l ajut, simt milă, acum pot să spun că sunt supărată. Acum nu mai există sentimente de la femeie la bărbat

Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor mei. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în punctul în care am rămas însărcinată și atunci am simțit că în pântecul meu este o parte din noi. Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere. Eu regret acest divorț în instanță. Viata lui este practic agresivă și ceea ce face, face cu mâna lui, sunt lucruri care nu-mi plac pentru educația copiilor noștri. Nu am ce să-mi reproșez, am fost loială, nu l-am mințit niciodată.", a relatat Pătrășcanu. 

Citește și: EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital! Motivul pentru care a lipsit de la procesul de divorț

,,Dacă bagi divorț de mine îți fac toate manevrele"

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău a amenințat-o prin intermediul mesajelor și a umilit-o cumplit, de față cu propria lui familie 

De asemenea, artista recunoaște că a deranjat-o foarte mult atunci când Bădălău și-a luat o amantă și a început să se afișeze cu ea în public și să o prezinte tuturor cunoscuților. 

,,Am primit mesaje, amenințări: ,,dacă bagi divorț de mine îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii". Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei.

Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente.

Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită.", a mărturisit aceasta. 

,,Simți că-ți fuge pământul de sub picioare"

Claudia Pătrășcanu a mărturisit cu lacrimi în ochi că mama lui Bădălău a fost omul cu o influență decisivă în relația artistei cu afaceristul. Solista a dezvăluit că fosta ei soacră i-a cerut să plece din casă cu copiii, iar Bădălău nu a intervenit deloc. 

,,Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este a lui, casa masina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură.", a mai adăugat Pătrășcanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net