Cât s-a schimbat Bianca Drăgușanu de la debutul în televiziune! Diva, campioana României la operații estetice

Bianca Drăgușanu s-a transformat radical în ultimii zece ani și a demonstrat că este un adevărat cameleon! A fost brunetă, blondă, a avut șuvițe, nuanțe calde sau reci de blond, extensii, păr scurt, însă cele mai mari schimbări sunt la nivelul feței și corpului, fără îndoială!

Dacă am putea să apăsăm pe-un buton și să ne întoarcem în timp, am sta față în față cu Bianca Drăgușanu la „Din Dragoste”, o tânără simplă, machiată „la modă” pentru anii 90, cu buze subțiri, dantură imperfectă și sprâncene pensate în exces. Acum, la 39 de ani, mulți sunt de părere că arată mai tânără ca atunci.

Stilul său s-a schimbat radical, acum poartă haine scumpe, este mereu coafată și machiată ca la carte și recunoaște că este o împătimită a operațiilor estetice. Bianca Drăgușanu este campioana României la intervenții chirurgicale și a spus în repetate rânduri că n-are de gând să se oprească prea curând.

Detalii nebănuite despre ea: Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor! E dependentă de acest aliment

Pe lângă asta, diva are încă o dependență: fitness-ul! Da, medicul estetician a ajutat-o să arate bine, dar trebuie să recunoaștem și meritele vedetei, care petrece ore bune în sala de forță, pentru a avea o siluetă de invidiat.

Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu

Sinceră și asumată, ca de fiecare dată, fosta prezentatoare TV a vorbit despre fiecare intervenție pe care a suferit-o. Dacă facem un calcul, observăm că putem menționa 30 de astfel de proceduri prin care blondina a trecut în ultimul deceniu. Menționăm că în acest număr sunt incluse și proceduri precum injectări cu botox, acid hialuronic sau fire PDO. Chiar medicul său este cel care a dezvăluit toate modificările la care Bianca a apelat.

Ce se întâmplă în viața fostei asistente TV:  Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ceartă monstru! Blondina ia o soluție radicală

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale. S-a lucrat și la fund, dar face si sală”, a declarat Alexandra Filip, la Teo Show. Între timp, Bianca a bifat alte intervenții, precum liftingul „fox eyes” și câteva injectări.

Acum vs. Atunci. Imagini recente cu Bianca: 

Bianca Drăgușanu nu s-a ascuns niciodată. Câte operații are de gând să își mai facă?

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva.

Nu trebuie să rateziBianca Drăgușanu a dat anunț de angajare! «Contactați-mă, vă aștept la interviu»

Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor (...).

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare”, a declarat vedeta, în cadrul unui interviu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net