Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor! E dependentă de acest aliment

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este o divă sofisticată, dar era cât pe ce s-o vedem la Survivor, fără machiaj, haine scumpe, sau intervențiile la care apelează lunar pentru a-și întreține look-ul. Blondina ar fi acceptat totuși provocarea din jungla Dominicană, dacă nu ar fi trebuit să renunțe la o licoare ,,magică". 

Blondina a avut parte de câteva oferte pentru mai multe reality show-uri, inclusiv pentru Survivor România. Publicul ar fi fost curios să o vadă pe divă pe traseu, făcând foamea sau dormind în frig și ploaie. Având în vedere forma fizică de invidiat în care este Bianca, datorită sporturilor de contact pe care le practică, am zice că s-ar fi descurcat destul bine. Din păcate nu ne vom putea delecta cu un astfel de scenariu, pentru că blondina nu poate renunța la un singur ,,aliment".

Nu rata nici: O admiratoare a facut-o pe Bianca Drăgușanu să explodeze: „Sunt copii, retardato”

Este vorba de fapt despre o băutură care-i dă multă energie divei și anume cafeaua. Bianca a recunoscut că motivul pentru care a refuzat să participe la Survivor România este pentru că nu ar fi avut acces la cafea. Vedeta a mai menționat că acesta este un ,,aliment" extrem de necesar organismului ei, întrucât are tensiune mică, iar cafeaua o ajută mult în această privință. 

Hai să afli și: Bianca Drăgușanu, lecție de viață pentru fiica Sofia: „Să se conformeze

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor’ sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.ro

Cum l-a «atenționat» Bianca pe Bădălău după ultima lor ceartă

Bianca Drăgușanu are o viață amoroasă tumultoastă, dar acest aspect nu mai este deja o surpriză. Telenovela cu Gabi Bădălău pare să nu se mai termine, căci afaceristul o surprinde neplăcut aproape periodic pe divă. 

Ultima răfuială dintre cei doi a avut loc chiar în  locuința Biancăi, după ce Bădălău i-a spus că are de gând să iasă cu băieții la distracție, în club. Diva nici nu a vrut să audă de așa ceva, având în vedere ultima lui ispravă din vila din Pipera, din timpul petrecerii dezlănțuite cu Florin Salam și fete de oraș. Afaceristul nu a ținut cont de rugămințile iubitei sale și a plecat cu tovarășii. Diva nu s-a lăsat mai prejos și, ca să-i facă în ciudă lui Bădălău, a ieșit într-un local de fițe cu prietenele ei, notează Fanatik

Bianca a postat a doua zi pe InstaStory mai multe anunțuri imobiliare de la firma prin care și-a achiziționat apartamentul mult dorit în Dubai, pentru a-l atenționa pe Bădălău că în orice clipă poate punct relației și pleca în Emirate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net