„Sunt celebru, scoate-mă de aici", un nou sezon! Cine va prezenta emisiunea?

PRO TV pregătește o surpriză de proporții! După șapte ani de pauză, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!" va reveni pe micile ecrane. Iată cine va prezenta emisiunea! 

Emisiunea care a fost lider de audiență în 2015 revine pe micile ecrane Sursă foto: PRO TV
Emisiunea care a fost lider de audiență în 2015 revine pe micile ecrane Sursă foto: PRO TV

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici" revine pe micile ecrane cu sezonul numărul 2, după șapte ani de pauză. Vă reamintim că cel care a câștigat primul sezon al show-ului a fost Cătălin Moroșanu. 

Trustul de pe Pache Protopopescu a anunțat oficial că vor începe filmările pentru emisiune. Timp de două luni, nume importante din showbizul românesc vor lăsa la o parte stilul de viață cu care sunt obișnuite și se vor avânta în necunoscutul junglei, fără acces la telefonul mobil sau internet. Vedetele vor trebui să facă față provocărilor și să se descurce cu resurse limitate. 

Citește și: Cabral a făcut spectacol la Masked Singer 

  „Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV. 

Emisiunea va pune la încercare capacitatea vedetelor de a se adapta condițiilor exteme și de a lupta cu necunoscutul. În plus, ele vor trebui să gestioneze și dorul față de cei dragi de acasă pentru că le va fi interzis să îi contacteze pe durata emisiunii. 

Vezi și: Cătălin Moroșanu nu vrea să mai audă de Survivor 

Dacă inițial se vehicula că Vladimir Drăghia va prezenta emisiunea de la PRO TV, conform ultimele informații Cabral va fi cel care va păși în junglă alături de concurenți. Coprezentator nu va fi Mihai Bobonete, așa cum s-a întâmplat în anul 2015, ci o personalitate feminină cu experiență în televiziune. Numele acesteia nu este momentan cunoscut, conform Fanatik. 

În finala emisiunii din 2015, Cătălin Moroșanu și-a disputat premiul cel mare cu Ruby și Dorian Popa, însă fostul sportiv a reușit să facă față presiunii și să revină acasă cu trofeul. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net