Cătălin Moroșanu: "Nu vreau să mai aud în viața mea de SURVIVOR!". Faimosul face dezvăluiri picante din junglă

Ultima actualizare:

    Cătălin Moroșanu s-a accidentat serios la SurvivorFoto: Arhivă personală
Cătălin Moroșanu s-a accidentat serios la SurvivorFoto: Arhivă personală

Cătălin Moroșanu nu regretă nici o clipă că a ieșit din ce mai grea competiție televizată a vieții lui, Survivor România. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, faimosul a dat din casă și a oferit informații picante din jungla Dominicană, unde a petrecut trei luni bătute pe muchie.

Au trecut aproape două luni de când Cătălin Moroșanu (36 de ani) a părăsit competiția „Survivor România”, din motive medicale. Faimosul s-a ales cu meniscul rupt și doctorul nu i-a mai dat voie să meargă mai departe.

Cătălin Moroșanu: ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul"

Invitat la podcastul "Acasă la Măruță", Moroșanu nu s-a ferit să comenteze bârfele iscate la „Survivor”, conform cărora unii dintre concurenți și-ar petrece noaptea împreună și și-ar face aluzii sexuale. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de <Survivor>, a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Cine și-ar dori să câștige

Luptătorul K1 are și favoriții săi din concurs. Unul dintre aceștia este chiar Marius Crăciun, războinicul care l-a și învins atunci când au concurat împreună la emisiunea „Ferma vedetelor”, de la Pro TV. „Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a mai declarat Moroșanu.

„M-au făcut manelist ca am cântat cu Jador!”

După întoarcerea din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu a făcut o piesă alături de colegul lui din junglă, Jador, și de Lino Golden. Mulți dintre fanii luptătorului însă l-au pus la colț pentru piesa „Sunt o forță„ care a ajuns numărul unul în trending în doat câteva săptătămâni de la lansare. “Suntem numărul 1 în trending. Am stat la studio până la 3 dimineața să o facem, a fost greu. Fanii mei de pe Facebook, generația mea, au sărit la mine că m-am făcut de râs. Pe Instagram însă și Tik Tok, ăștia tinerii mi-au zis : <Bravo, mă, ești tare!> Trebuie să ținem pasul cu generația asta care vine din urmă”, a mai spus Moroșanu.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj aniversar pentru soție: "Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție"

SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soția lui: "Ne-am cunoscut în tren. Ea avea 16 ani"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net