Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

Ultima actualizare:

Fac echipă pentru prezentarea celui de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care începe la PRO TV din toamnă. Vorbim despre Adela Popescu (35 de ani) și Cabral (44 de ani) şi vă spunem lucruri inedite despre cei doi şi despre primele lor interacţiuni... profesionale.

Adela Popescu şi Cabral s-au întâlnit prima dată la Prima TV, unde au avut fiecare câte un proiect
Adela Popescu şi Cabral s-au întâlnit prima dată la Prima TV, unde au avut fiecare câte un proiect

Citește și: Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, de la malul mării

«Iubire ca în filme», primul proiect unde au fost colegi de filmare

Foto: Arhiva personală

În urmă cu 20 de ani, Adela Popescu era la început de drum și a debutat în serialul „În familie”, difuzat de Prima TV în perioada 2002-2003. La acest canal tv l-a cunoscut pe Cabral (44 de ani), fiind colegă cu acesta. El prezenta deja câteva emisiuni. Cei doi au continuat să lucreze pentru aceiaşi şefi şi mai departe, căci s-au mutat la postul tv ACASĂ, unde actriţa a jucat în telenovela „Numai iubirea”, iar el a început să prezinte emisiunea „Poveștiri adevărate”.

Vezi și: Adela Popescu dă verdictul: au sau nu au stil femeile din România?

Adela și Cabral au filmat de multe ori împreună

Dar nu au avut multe interacțiuni decât mai târziu, după ce s-au întâlnit de mai multe ori la petrecerile postului. Prima colaborare pe aceleași platouri de filmare s-a întâmplat pentru serialul „Iubire ca în filme” (2007), unde cei doi au fost colegi. Însă nu au avut multe scene împreună, căci personajul interpretat de Cabral avea mai multe legături cu cel interpretat de o altă actriță, Diana Dumitrescu.

Te-ar putea interesa șiAdela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Încet-încet, Adela și Cabral au avut din ce în ce mai multe filmări împreună, inclusiv pentru clipurile de publicitate realizate pentru promovarea postului de televiziune unde lucrau sau clipurile speciale de Paşte, ori pentru Sărbătorile de Iarnă.

Află și: Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată! «Mi-e că..».

În 2008, cei doi au primit pe mână și prima emisiune pe care au coprezentat-o, „În al 9-lea cer", show de talente în care a debutat și Majda Aboulumosha, cea care i-a luat locul Adelei în emisiunea „Vorbește lumea”.

Sunt din nou colegi de platou

Iată că, după șase ani, drumurile celor doi se reîntâlnesc, căci au devenit din nou colegi de prezentare, de data aceasta pentru noul sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Colaborările de-a lungul timpului le-au sudat relaţia de prietenie, aşa că acum Adela şi Cabral au mai multe ciocniri în viaţa reală, decât la serviciu, întâlnindu-se des la fel de fel de evenimente de familie sau ieşiri cu prietenii, căci au format şi o gaşcă de amici comuni.

WOW: Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: «Măi, vedeto»

Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune live din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani”, a spus Adela Popescu. Iată că v-am divulgat noi câţi ani au trecut de atunci şi cum a evoluat între timp relaţia celor doi.

Iată și: Motivul nebănuit pentru care Adela Popescu a «dispărut» de la nunta cu Radu Vâlcan

„Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta”  

„Îi admir pe cei care vor intra în acest reality-show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și de toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din junglă”, a adăugat Adela.

Citește și: Adela Popescu joacă fotbal pe uliță! «Doamne, asta este aur»

Și Cabral a avut ceva de comentat despre această colaborare: „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment și sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a spus Cabral.

Află și: Radu Vâlcan și Adela Popescu, agresați în trafic de șoferiță nervoasă: «I se umflase gâtul»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net