Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: «Măi, vedeto»

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru replicile sale acide şi pentru faptul că nu menanjează niciodată nicio vedetă sau persoană publică din România. Nu a scăpat de "gura" Oanei nici Adela Popescu, care a fost luată în colimator pentru că publică clipuri în care vorbeşte despre scutece. 

oana zavoranu jpg
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a declarat, în repetate rânduri, că nu suportă persoanele publice care primesc tot felul de lucruri gratis, în schimbul promovării unor branduri şi pe care le numeşte "mocangişti". Au fost luaţi la rând Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Daiana Anghel, Adelina Pestriţu, iar acum Adela Popescu a avut "onoarea" să fie "certată" de Oana. 

Totul a pornit de la faptul că Adela a publicat mai multe clipuri pe InstaStory, în care recomandă nişte scutece. Oana a fost deranjează de faptul că soţia lui Radu Vâlcan nu a scris că e vorba de un parteneriat plătit, dar şi de ceea ce consideră ea a fi o situaţie ridicolă, în care Adela vorbeşte despre bebeluşii care fac caca, de parcă mamele nu ar ştii că asta se întâmplă. 

"Şi acum vine şi "celebra" care tot plătită e... "doar" ca să vorbească de caca însă... Stai că vă şi arată. Na... acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da' aparatu' ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? ... a... am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te "preocupi" doar dacă e pe caşcaval. 

stanga
dreapta
oana zavoranu adela popescu (2) jpg
oana zavoranu adela popescu (4) jpg
oana zavoranu adela popescu (3) jpg
oana zavoranu adela popescu (1) jpg

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da' acu' aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele "fierte" pe instagram şi coduri şi aronduri de la "dive".

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi "vedeto". Auziţi, când o vedeţi pe "distinsa" pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta "vuitton". Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram. 

Oana Zăvoranu, cuvinte de laudă pentru Răzvan Fodor

image
Mesajul Oanei pentru Răzvan Fodor

Comentariile legate de Adela Popescu au venit după ce Oana Zăvoranu l-a felicitat pe Răzvan Fodor pentru un parteneriat plătit cu un ONG care se ocupă de animalele abandonate. Deşi Răzvan a primit bani pentru a publica mesaje despre asociaţie, Oana a punctat că e pentru o cauză bună, nu ca alte persoane. 

"Aţi văzut că se poate şi altfel, săracilor, care ştiţi doar să vă izmeniţi pe social media pe prostituţie şi promiscuitate... sau în cel mai fericit caz, pe un crevete şi o ciorbă sleită?. Bravo, măi, băiatule, pentru asta te felicit. Nu ţi-am zis niciodată, tu ai fost "MY CELEBRITY CRUSH"", a scris Oana, 

stanga
dreapta
oana zavoranu
oana zavoranu deschidere png
oana zavoranu jpg
oana zavoranu jpg
oana zavoranu main jpeg
oana zavoranu png
5 oana zavoranu jpg jpeg
2 oana zavoranu divort pepe si raluca pastrama 1 jpg jpeg
oana zavoranu jpg
oana zavoranu jpg
oana zavoranu jpeg
oana zavoranu jpeg
4 oana zavoranu mesaj surpriza pentru pepe 421686 jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg