Oana Zăvoranu visează la biroul de la Cotroceni: «Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta»!

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu și-a anunțat admiratorii despre planurile sale de viitor, iar dorințele vedetei nu sunt deloc mici. 

Oana Zăvoranu vrea să candideze la președinție
Oana Zăvoranu vrea să candideze la președinție

Oana Zăvoranu este foarte activă pe rețelele de socializare, dar și pe canalul personal de Youtube, acolo unde analizează ținutele vedetelor și acțiunile celor mai cunoscute persoane din showbiz.

Cuvintele pe care le folosește nu sunt întotdeauna cele mai delicate, dar se pare că stilul direct și fără filtre al Oanei este apreciat de mulți internauți. Oana Zăvoranu comunică cu fanii ei și ține cont de opiniile lor. În plus, adesea organizează sesiuni de întrebări și oferă răspunsuri curiozităților pe care aceștia le au. 

Oana Zăvoranu a fost întrebată de unul dintre admiratori care este cel mai bun lucru ce s-ar putea petrece în România, iar răspunsul oferit de vedetă a fost unul cu totul surprinzător. Oana a dezvăluit că își dorește să candideze la președinție și să conducă țara întrucât este de părere că are toate calitățile necesare unui lider veritabil. Fosta soție a lui Pepe a subliniat că visează de multă vreme la candidatura sa și nu va renunța până când nu-și va vedea dorința împlinită. 

Citește și: Oana Zăvoranu se întoarce pe micul ecran, în telenovele?

„Să devin președintele țării. (...) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(...) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!", a declarat Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu, atacuri nemiloase la adresa mai multor influencere

De când și-a lansat canalul de Youtube, Oana Zăvoranu a făcut comentarii acide la adresa mai multor vedete pe care le-a descris ca fiind false sau dorinice de a primi lucruri pe gratis. Gabriela Cristea, Adelina Pestrițu și Oana Roman sunt doar câteva dintre femeile care au fost atacate online de Oana Zăvoranu. 

Vezi și: Oana Zăvoranu îi face praf pe Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Oana Zăvoranu ar putea să își împartă timpul între canalul de Youtube și platourile de filmare. Antena 1 pregătește un alt serial cu care speră să dea lovitura în privința audiențelor, iar potrivit primelor informații, Oana Zăvoranu se numără printre actrițele care ar urma să fie cooptate în proiect.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net