Cabral si Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Emisiunea rămâne un experiment”

Provocare de maximă intensitate pentru Cabral și Adela Popescu, noii prezentatori „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Cei doi pleacă departe de familie, casă, masă, mașină, pisică și rude, nu mai zicem de dorul de copii și partenerii de viață, pentru a fi gazdele unui sezon incendiar al noului show de la Pro TV.

image
Cabral și Adela Popescu fac echipă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Vedetele ancorate în concurs au dat luxul pentru o viață în junglă. Rămâne de văzut dacă peripețiile vor fi la fel de piperate ca și cele trăite de concurenții din Survivor România, show difuzat tot de Pro TV.

Mai vezi și: „Sunt celebru, scoate-mă de aici", un nou sezon! Ce se întâmplă în emisiune

Așadar, cei care vor participa la acest show vor avea resurse limitate, înconjurați de insecte și animale exotice, unele chiar periculoase. Rămâne de văzut cine va fi Regele sau Regina junglei.

Mai vezi și: Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, de la malul mării

Adela Popescu, prezentatoare a show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”: „Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta”

Influencer, prezentatoare la „Vorbește lumea” și mamă a trei copii, Adela Popescu a acceptat provocarea de a pleca departe de familie pentru o lună de filmări în junglă.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

„Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Iată și: Mama Adelei Popescu arată la fel de bine ca actrița! O adevărată doamnă!

Cabral, prezentator „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Emisiunea rămâne un experiment”

Cabral prezintă și el o emisiune la Pro TV, anume „Ce spun românii”, show de succes, iar acum e gata de aventură. Cu siguranță prezentatorul tv va face spectacol la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, așa cum ne-a obișnuit și în mediul online.

Poți să mai citești și: Rasism sau joc de cuvinte? Petrișor Obae, articol controversat cu Dan Negru și Cabral! Reacția prezentatorului Kanal D

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor - și, desigur, și publicului - că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.

Iată și: Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Un incendiu mistuitor a întrerupt evenimentul

„Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral. 

Poți să mai citești și: Luana Ibacka, așa cum rar o vezi. Cum arată fosta soție a lui Cabral în costum de baie, la 54 de ani

Rămâne de văzut cine sunt vedetele ancorate în acest mare proiect de la Pro TV. Cu siguranță vom avea surprize inedite, iar show-ul va fi unul cu adevărat incendiar. Adela Popescu și Cabral, noile gaze ale emisiunii, sunt gata de acțiune și promit multe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Recep Tayyip Erdogan FOTO EPA-EFE
copii batuti caldarasti (1) jpeg
image
image
image
image
cub cuzin toma firicel png
FotoJet (4) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
distributie clanul
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg