Luana Ibacka, așa cum rar o vezi. Cum arată fosta soție a lui Cabral în costum de baie, la 54 de ani

Luana Ibacka a publicat în mediul online o fotografie în care apare bucurându-se de vremea însorită, relaxându-se alături de mai multe prietene, la piscină. De ceva vreme, fosta soție a lui Cabral s-a apucat de cursuri de fitness, așadar  iată cum arată în costum de baie, la 54 de ani!

 Cum arată fosta soție a lui Cabral în costum de baie, la 54 de ani Foto: Arhivă
Cum arată fosta soție a lui Cabral în costum de baie, la 54 de ani Foto: Arhivă

Luana Ibacka a bifat în mediul online o apariție destul de rară în ceea ce o privește, fosta soție a lui Cabral afișându-se în costum de baie. Având în vedere că aceasta este „body coach” (antrenor de fitness n.r), așa cum singură se declară pe rețelele de socliazare, este de la sine înțeles că încearcă să fie un model pentru cei ce apelează la serviciile sale.

Luana Ibacka, în costum de baie

Astfel, la cei 54 de ani ani săi, nu i-am da mai mult de 35, activitatea fizică și stilul de viață sănătos punându-și amprenta asupra modului în care Luana arată. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, fosta soție a lui Cabral s-a afișat zâmbitoare în mediul online, bucurându-se de o zi de relaxare la piscină.

Aceasta și-a păstrat silueta filiformă, acest lucru putând fi observat chiar dacă Luana stătea jos pe șezlong, în imaginea cu pricina.

Citește și: FOTO Ce muşchi a pus pe ea Luana Ibacka! Ai lăsa-o să te strângă în braţe?

Luana și Cabral Ibacka au fost căsătoriți 5 ani

Luana Ibacka și prezentatorul TV Cabral au fost căsătoriți timp de 5 ani, între 2000 și 2005, iar din povestea lor de iubire a rezultat și o fiică, Inoke. Între cei doi foști parteneri este o diferență de vârstă de 10 ani, însă Luana a explicat că separarea lor nu a avut nicio legătură cu acest aspect, ci pur și simplu, la un moment dat, și-au dorit lucruri diferite.

Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătrașcu, actuală Ibacka, alături de care are doi copii, o fetiță și un băiețel. El și Luana au rămas însă în relații bune, iar aceasta a vorbit întotdeauna frumos și despre Andreea, actuala soție a fostului ei partener.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.

Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el.”, mărturisea aceasta în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral, apariție rară! O zice chiar Luana Ibacka

Luana Ibacka, de la prezentatoare TV la antrenor de fitness

Luana Ibacka a ieșit de ceva vreme de sub lumina reflectoarelor, concentrându-se în prezent pe noua ei pasiune: fitnessul. Aceasta și-a păstrat forma fizică, iar trăsăturile sale au rămas și ele aceleași, după mai bine de 15 ani de când a devenit cunoscută.

La început de carieră, Luana a activat, la rândul ei, în televiziune, producând și prezentând mai multe proiecte. Din anul 2016, Luana Ibacka s-a reoreintat și predă ateliere de mișcare creativă, impro dance, sau tango, iar de câțiva ani s-a apucat și de cursuri de fitness și nutriție, câștigându-și existența din acest domeniu.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net