Luana, prima reacție după ce Cabral a anunțat că fiica lor nu vorbește cu el: «Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka»

Ultima actualizare:

    Luana și Cabral în 2001, pe vremea când formau un cuplufoto: Lucian Alecu / Mediafax
Luana și Cabral în 2001, pe vremea când formau un cuplufoto: Lucian Alecu / Mediafax

Luana Mitran, așa cum o chema înainte de căsătoria cu Cabral, a avut o primă reacție după ce Cabral a dezvăluit public că fiica lor nu mai vorbește cu el. Jurnalista este fermă: nu vrea să mai audă de cel cu care a fost împreună din 2001, până în 2006.

În ediția "Vorbește lumea", din 27 mai, Cabral a stat de vorbă cu Lora și cu Cove despre faptul că i se va naște al treilea copil, Andreea Ibacka fiind din nou gravidă, însă a făcut unele declarații care au detonat o supărare imensă în prima lui familie. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a spus Cabral. La puțin după emisiune, și după apariția știrilor în presă, Luana, prima lui soție, care acum este speaker, trainer și life coach, a anunțat pe Facebook: “«Ibacka» si «moi», ne-am despărțit azi ca brand-uri", supărată de pe declarațiile fostului soț.

Luana, prima soție a lui Cabral: "Pe noi toate lucrurile ne afectează"

Contactată de către reporterii Impact.ro, jurnalista a declarat că fiica lor și-a exprimat dorința de a nu apărea în presă, încă de când avea 4 anișori. "Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă. Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta", a declarat Luana, printre altele, pentru Impact.ro.

Citește și:

Cabral: «Fata cea mare e supărată pe mine. Nu vorbește cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat»

Ce părere are Luana Ibacka despre actuala soție a lui Cabral: «M-a deranjat că..»

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net