Fiica cea mare a lui Cabral, apariție rară! O zice chiar Luana Ibacka

Ultima actualizare:

Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, este foarte mândră de fiica lor și dorește să arate asta întregii lumi.

Luana Ibacka și Cabral au fost împreună
Luana Ibacka și Cabral au fost împreună

Ultima postare a Luanei demostrează că dragostea dintre cele două este foarte mare, iar vedeta nu poate sta prea mult timp departe de cea care îi înseninează zilele.

În fotografia postată, cele două sunt entuziasmate și extrem de bucuroase că sunt una lângă cealaltă. Chiar și ținutele pe care și le-au ales în acea zi arată că starea de spirit a acestora este una chiar bună.

Îmbrăcate în roz și alb, fetele zâmbesc cu gura până la urechi, semn că adoră să stea una în compania celeilalte.

Mesaj plin de emoție pentru fiica ei

Alături de poza care arată iubirea ce și-o poartă una, alteia, Luana a scris și câteva cuvinte emoționante.

''Ca părinte, nu ai învățător în viață mai bun, decât propriul copil. Am învățat tot'', a scris aceasta.

Luana a continuat declarația emoționantă pentru fiica ei, folosind doar cuvinte frumoase.

''Pentru un zâmbet de al ei, aș înconjura pământul'', a adăugat ea.

Inoke, supărată pe Cabral

Însă, lucrurile nu au fost roz dintotdeauna pentru acestea. O întâmplare avea să schimbe parcursul lucrurilor în familia Ibacka.

Un scandal monstru avea să țină prima pagină a ziarelor acum o perioadă de timp. În rolurile principale, Luana, Cabral, dar și fiica lor, Inoke.

Tânăra a fost extrem de supărata pe tatăl ei, din motive personale, și nu a mai dorit să vorbească cu acesta.

Cabral declara la acea vreme că fiica sa este supărată pe el și că nu mai comunică.

Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.  

După această declarație, lucrurile s-au agravat, iar Luana Ibacka i-a interzis fostului soț să-i mai pronunțe numele ei sau al lui Inoke, în public.

Se pare că prezentatorul a ascultat, iar de ziua lui Inoke, când a împlinit 19 ani, Cabral nu i-a urat la mulți ani pe rețele de socializare, așa cum obișnuia.

Citește și Cabral, poza adorabilă cu băiețelul nou-născut și Namiko: "Parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi"

Relația dintre cei doi

Luana si Cabral Ibacka au avut o relație de șase ani, timp în care au devenit si părinti. Când relația dintre cei doi s-a încheiat, aceștia au rămas prieteni. La acea vreme. Luana a vorbit deschis despre relația dintre ei și a povestit cum s-a petrecut povestea de iubire.

Erau11 ani diferență între noi. Toate trăirile noastră nu erau în văzul lumii. Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe părți interesante'', a spus aceasta la Kanal D.

Vedeta nu s-a sfiit să vorbească nici despre lucrurile nebunești pe care poți să le faci datorită iubirii.

Eu trăiam ceea ce trăieşte orice femeie la 30 de ani. Visam un bărbat eroic, pasional, romantic. Cu gândul meu, l-am atras pe Cabral. Eram deja căsătorită, însă era o relaţie monotonă. L-am întâlnit pe Cabral şi primul impact a fost că e deosebit. Am intrat într-o relaţie destul de rapid şi am încheiat socotelile cu vechea mea căsătorie. Ne-am căsătorit când eu eram deja însărcinată. Cabral m-a susţinut foarte mult cât am fost gravidă pentru că făceam zilnic injecţii în burtă. A fost perioada iubirii, ne-am iubit cu pasiune, tot ce vrei, a fost perioada copilului, apoi a început să se deschidă o altă lume. De unde totul era o potrivire, o armonie, un extaz, pur şi simplu nu a mai fost.. El a început, a tot plecat, până a plecat de tot. Atunci am suferit, am plâns, am trecut prin gelozii", a declarat Luana.

Citește și Cabral, poza adorabilă cu băiețelul nou-născut și Namiko: "Parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi"

Cei doi, însă, au decis să se despartă, iar după divorțul de Luana, Cabral și-a refăcut viața amoroasă alături de Andreea. De asemenea și fosta soție a vedetei PRO TV s-a iubit cu Dragoș Samoil, un profesor de tango.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net