Cum a debutat Andreea Ibacka, soția lui Cabral, în telenovele. Era cât pe ce să nu devină vedetă

Ultima actualizare:

Andreea Ibacka, frumoasa soție a lui Cabral, a fost omul potrivit la locul potrivit. A avut un noroc fantastic în carieră și a fost la un pas ca viața ei să arate altfel. Iată cum a debutat actrița, în telenovele!

Andreea Ibacka are 36 de ani
Andreea Ibacka are 36 de ani

În 2007 se lansa la Acasă TV serialul "Inimă de țigan", cu o mulțime de vedete în distribuție. Însă anul acela a fost primul când producătoarea Ruxandra Ion a făcut casting cu votare pentru alegerea protagonistei, iar fanii au avut privilegiul să o aleagă pe cea mai simpatică. Până la urmă au rămas două fete în finală, iar Andreea Ibacka, pe atunci Pătrașcu, a câștigat.

Încă de pe atunci Andreea Ibacka era o fire bătăioasă și ce își dorea obținea. Andreea a devenit protagonista celei de-a șasea telenovele pe care MediaPro Pictures o difuza pe Acasă TV, "Inimă de țigan". Personajul pe care îl interpreta se numea Irina Dumbravă. În aceea perioadă de pregătire, Andreea a dat probe timp de câteva luni împreună cu Liana Dragu, căci ele două rămăseseră în finală pentru rolul de protagonistă.

Citește și: Cabral: «Când am văzut-o pe Andreea m-a lovit fix în moalele capului»

Andreea a fost aleasă până la urmă să o interpreteze pe Irina, care juca împreună cu Denis Ștefan (Codruț Medalion), iar Liana a rămas să o interpreteze pe Corina, prietena Irinei. În acel serial au jucat nume de notorietate ale teatrului și filmului românesc. Andreea a jucat alături de actori de renume precum Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Eugenia Șerban, Vladimir Găitan, Natașa Raab, Constantin Cicort, Eugen Cristea și mulți alții.

Cine e Andreea Ibacka fostă Pătrașcu?

Andreea Pătrașcu s-a născut la București pe 18 august 1985 și a urmat cursurile liceului Spiru Haret din Capitală. Înainte de a juca în telenovelă a lucrat într-o bancă, având funcția de consilier credite. A citit anunțul publicat de postul Acasă tV: "Căutăm o fată blondă, cu ochi albaștri, aspect fizic plăcut" și a hotărât să se înscrie pentru acest casting.

Pe baza voturilor utilizatorilor site-ului televiziunii, Andreea Pătrașcu a fost aleasă să o întruchipeze pe Irina Dumbravă, personajul principal feminin din telenovelă "Inima de țigan". În 2008 joacă în serialul "Regina". În 2009 joacă rolul unei dame de companie în "Aniela". În 2010 joacă rolul fetei fițoase din București, în "Iubire și onoare". Urmează și alte producții, iar ultimul proiect a fost "Adela" (Antena 1).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net