Cabral, despre greutățile care l-au făcut cine e astăzi: «Am pornit în viață părăsit de tată, cu o mamă de la țară, de la coada vacii»

Ultima actualizare:

    Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TVFoto: Arhivă personală
Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TVFoto: Arhivă personală

Cabral a decis să vorbească în blog-ul său despre greutățile din viață care l-au făcut astăzi cine este, semn că uneori mentalitatea optimistă a persoanei e tot ce contează, în ciuda problemelor. Carismaticul prezentator al emisunii „Ce spun românii” a explicat cum a fost părăsit de mic de tatăl lui, în timp ce mama lui a fost o femeie simplă, fără prea multe posibilități. „De la coada vacii”, a glumit Cabral, în stilul său caracteristic.

Doza de optimism a venit duminică, 12 decembrie, de pe blogul personal al lui Cabral, textul fiind intitulat „Hai că poți”, prezentatorul dorind să evidențieze că nu ai nevoie de prea multe în viață pentru a-ți atinge adevăratul potențial, oferindu-și propria poveste drept învățătură. În ciuda lipsurilor, Cabral Ibacka a ajuns cunoscut după ce și-a explorat o serie de talente.  

Povestea de viață impresionantă a lui Cabral

Cabral, este un prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing român. Acesta a reușit și pe plan personal, căsătorindu-se cu frumoasa Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu, alături de care are doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel care a venit de curând pe lume. făcându-l pe fericitul tătic extrem de emoționat și fericit, așa cum el singur a mărturisit.

Cabral a jucat în multe telenovele autohtone, interpretând roluri care i-au propulsat cariera, deși inițial a pornit ca prezentator, în 1998, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”.

După mai multe emisiuni TV a căror gazdă a fost între 1999 și 2000, Cabral s-a reorientat spre actorie. În anul 2005 primește cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieți buni.

În toamna aceluiași an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire ca în filme”, unde îl interpretează pe Bobby 'Parai' Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, „Poveștiri De Noapte”, o emisiune de monden, difuzată de Acasă, până în 2014.


    Cabral „în tinerețe”Foto: Arhivă personală
Cabral „în tinerețe”Foto: Arhivă personală

În toamna anului 2007, el primește un rol în serialul extrem de popular „Inimă de țigan”, personajul lui fiind Thierry, care apare ulterior și în „Regina”, dar și în „State de România”, ambele continuări ale telenovelei anterior menționate. Thierry a devenit astfel personajul interpretat de Cabral timp de 3 ani.

Cabral, mesaj încurajator pe blogul său

„Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..)

Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a scris Cabral.

„ Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.

Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți”, a fost mesajul optimist și plin de încurajări al lui cabral. Întregul text poate fi citit AICI.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net