Andreea și Cabral au ales numele băiețelului lor la concurență cu Dani Oțil

Ultima actualizare:

Andreea și Cabral Ibacka i-au dat băiețelului lor de 3 luni, același nume ca al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisacariu, Tiago. Cei doi soți au dezvăluit numele copilului printr-un glob pus în bradul de Crăciun. 

Cabral are o relatie frumoasa cu soția lui, Andreea
Cabral are o relatie frumoasa cu soția lui, Andreea

Andreea (36 ani) și Cabral Ibacka (44 ani) au dezvăluit care este numele băiețelului lor. Actrița a născut pentru a doua oară în octombrie 2021. Actrița a născut în urmă cu trei luni cel de-al doilea copil al său, un băiețel, însă până acum cele două vedete au ținut ascuns numele bebelușului lor. Mulți s-au întrebat cum îl cheamă de fapt pe micuț, dar iată că actrița a spus cum îl cheamă pe micuț, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Băiețelul lor se numește Tiago, iar numele ales a fost arătat pe un glob de Crăciun pe care l-a poziționat în brad, alături de un alt globuleț cu numele primului său copil al Andreei, micuța Namiko (2 ani). Cabral mai are o fată pe Inoke (19 ani) rezultată din prima căsnicie, cea cu Luana Mitran. 

Interesant este că ei i-au pus băiețelului lor același nume, cu cel al fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Cineva chiar a remarcat acest lucru și a întrebat-o pe Andreea. "Tiago.. Nume frumos... Dar ca al fiului lui Dani Oțil? Concurența cumva? Să vă trăiască copilașii. Frumoși amândoi.", a scris cineva pe Instagram, la postarea actriței. 

"Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem numele din 2018 când ecograful ne-a pus frână, reconfigurati traseul, it s a girl", i-a răspuns Andreea Ibacka. De altfel, și fiul lui Adrian Mutu se numește tot Tiago. Micuțul are 5 ani, deci e priimul în showbiz cu acest prenume. 

Andreea și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani. Ea povestit cu ceva timp în urmă că soțul ei a cerut-o în căsătorie în fața blocului.

Cabral a strigat din parcarea blocului de l-au auzit toți vecinii actriței din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la saorma. Aceasta s-a făcut că nu aude bine, ca el să mai strige de câteva ori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net