Andreea Ibacka, fotografie emoționantă de familie cu cei doi copii: „Nu ne mai înțelegem prin casă”

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka a devenit de curând și mămică de băiețelFoto: Instagram
Andreea Ibacka a devenit de curând și mămică de băiețelFoto: Instagram

Andreea Ibacka a povestit pe rețelele de socializare că de când a venit pe lume și băiețelul ei și al lui Cambral, Namiko, fetița lor mai mare, este bucuroasă că mai are un frățior.

În urmă cu aproape o lună, Andreea Ibacka aducea pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel. Pe una dintre rețelele de socializare, cei doi părinți au publicat o fotografie emoționantă cu cei doi copii, care pare că se înțeleg de minune momentan și formează de pe acum fundamentul unui frumos „parteneriat de joacă”.

În imagine, băiețelul este ținut de Andreea Ibacka, în timp ce micuța Namiko le stă alături și îl veghează. Se pare că în momentele în care bebelușul începe să plângă nimeni nu se mai înțelege în casă, povestește actrița. 

„E mic piticul ăsta… da’ mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, apare scris pe contul de Facebook al lui Namiko, gestionat de părinții săi.

Andreea Ibacka a mărturisit că s-a refăcut mai repede după cea de-a doua naștere. „Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge.

La naștere a avut 3.420 de grame și 52 cm. A luat nota 10, premiant. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe”, a spus actrița la câteva zile după ce a născut.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net