Andreea Ibacka și Cabral au probleme cu băiețelul lor: «De trei luni jumătate noi nu dormim»

Andreea Ibacka, soția prezentatorului TV Cabral, a povestit, în cadrul unei emisiuni, cu ce probleme se confruntă cei doi de când au devenit din nou părinți, de data aceasta de băiețel.

Andreea Ibacka și Cabral, probleme cu băiețelul lor Foto: Instagram
Andreea Ibacka și Cabral, probleme cu băiețelul lor Foto: Instagram

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu mai bine de trei luni, atunci când a venit pe lume micuțul care a primit numele Tiago. Se pare că odată cu „apariția” lui, cuplul și-a schimbat puțin din obiceiuri, de nevoie, cel mic fiind acum cel care dictează în casa soților.

CE PROBLEME DE SĂNĂTATE ARE BĂIEȚELUL ANDREEI IBACKA ȘI AL LUI CABRAL

Pe lângă Tiago, Andreea și Cabral o mai au și pe Namiko, primul lor copil, o fetiță care îi seamănă pe zi ce trece prezentatorului emisiunii „Vorbește lumea”. Cum viața cu doi copii nu poate fi deloc ușoară, actrița a recunoscut că au existat momente în care a simțit că nu se mai poate descurca cu toate treburile pe care le avea.

De asemenea, se pare că micuțul Tiago se confruntă și cu probleme de sănătate specifice bebelușilor. Andreea Ibacka a dezvăluit că, fiind obișnuită de la Namiko, credea că nimic nu o mai poate surprinde, însă iată că băiețelul ei i-a demonstrat contrariul. Cel mic se confruntă cu colicii, situația fiind mai rea decât în cazul lui Namiko, spune Andreea.

„noi de trei luni jumătate nu dormim”!

Andreea Ibacka a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că de aproape trei luni nu se poate odihni pe timpul nopții, pentru că micuțul are colici. Mămica trebuie să stea mereu lângă Tiago, pentru că îl alăptează, iar dacă el nu doarme din cauza faptului că îl supără colicii, nici ea nu doarme, de asemenea. 

Actrița a explicat că ziua are ajutoare, însă în timpul nopții este imposibil să se odihnească. Andreea a mai trecut prin această experiență și cu Namiko, dar acum lucrurile sunt puțin mai complicate, spune ea.

Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor.

Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei însă”, a spus Andreea Ibacka în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net